Michael Kors -laukku ja avunhuuto laukkutietäjille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAJoskus kaikkein yksinkertaisimpien asioiden metsästäminen on kaikkein vaikeinta. Tällä kertaa, tai siis oikeasti jo vuoden verran, olen yrittänyt metsästää itselleni kahta musta-hopeista laukkua: Isoa jokapäiväiseen käyttöön, ja pientä iltamenoihin tai pienemmille tavaramäärille.

Ennen joulua bongasin tämän MICHAEL Michael Korsin laukun Stockalta. Emmin laukun hankintaa kauan, koska en ollut varma, haluanko heilua MK-merkki olalla kaikkia päiviä. Jotenkin ajattelin, ettei tuo brändi ole oikein minua varten. Profiloin sen vähän toisenlaisen mimmin olkapäälle.

Kun netti ja Helsinki tuli koluttua useaan otteeseen, oli pakko taipua : Tuntui sille, ettei MK:n laukku oli ainoa simppeli musta laukku, jossa oli hopeiset yksityiskohdat. Joka paikka oli täynnä vain kultasomisteisia laukkuja. Oletteko huomanneet saman? Kultaa aivan kaikkialla!!

Lopulta koko touhussa kävi hyvin. Rakastuin MK:n laukkuuni kunnolla. Se on juuri sopiva työ- ja kaupunkikassi. Ja laatukin tuntuu – ainakin näin parin kuukauden kokemuksella – hyvälle.

Nyt etsinnässäni on edelleen se musta-hopeinen pieni laukku tyyliä ”Chanel”. Haluaisin siis, että laukku menisi niin arkeen kuin juhlaankin, ja että siinä olisi ketjuolkain. Mutta voih: Taas löysin kauniit laukkumallit Michael Korsilta ja MODALY Englandin, mutta mitäpä siellä komeileekaan. KULTAISET yksityiskohdat. Plaah!

Jos siis haluat luopu omasta musta-hopeisesta vastaavasta laukustasi, tai asut vaikka ulkomailla, jossa musta-hopeaa on tarjolla, olisin äärimmäisen iloinen, jos vinkkaisit minulle ostopaikoista tai möisit vaikka oman laukkusi minulle. Muuten tämä täti kulkee kevään ja kesän juhlat lähikaupan muovipussi olalla 🙂

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (35)
  1. Moi! Saakohan tuota Korsin laukkua vielä jostain noilla hopeisilla yksityiskohdilla?

  2. Se täydellinen pikkulaukku | Kolmistaan
    23.2.2015, 20:46

    […] odottaa. Sitä täydellistä. Kannatti kysellä apua ja olla tyytymättä […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *