Miksi en enää ottaisi uudelleen Microblading-kulmakarvoja!

P3132729.JPG

P3132731.JPG

Minä otin reilu vuosi sitten microblading -kulmakarvat, joihin olin pitkän aikaa todella tyytyväinen. Vaikka itse kulmien otto sattuikin yllättävän paljon, lopputulos tuntui olevan sen arvoinen. Kulmat olivat ”heti valmiit”, siistit ja huolitellut.

En silti enää koskaan näissä olosuhteissa ottaisi uudelleen microblading-kulmakarvoja. Ja tässäpä muutama syy:

 • Aluksi omien kulmakarvojeni lomaan piirretyt microblading-kulmat muistuttivat yksittäisiä karvoja. Ja pidin niistä kovasti. Ne olivat minusta kauniit ja luonnollisen näköiset. Kuukausien saatossa karvaviivat kuitenkin alkoivat ikään kuin levitä ja tällä hetkellä se, mikä minulla on kulmissa osin jäljellä, onkin sellaista yhtä tummaa mössöä. Kulmat näyttävät nyt, kun väristä on enää jäljellä vain rippeet, paljon epäluonnollisimmille kuin vuosi sitten. Tuntuu, että väri näkyy nyt enemmän ja sitä on liian isoina alueina.
 • Toisekseen microblading-väri on alkanut muuttua kuukausien saatossa punertavaksi. Se lisää kulmien epäluonnollisuutta.

Vaikkei tämä nyt mikään vakava (kauneus)kriisi olekaan, en tällä kokemuksella tai tiedolla ottaisi omiin kulmiini enää microblading-käsittelyä. Minulla on kuitenkin niin paksut ja tummat kulmat luonnostaan, ettei tuolle käsittelylle olisi ollut niin suurta pakkoa, kuin vaikkapa silloin, jos syystä tai toisesta omat kulmat eivät kasva laisinkaan. Silloin varmasti edelleen jatkaisin tällaista käsittelyä.

Nyt olen yrittänyt pelastaa kulmieni tilannetta kasvattamalla omia kulmakarvoja paksummaksi oikeastaan koko alkuvuoden. Ensimmäisissä kuvissa näkyy tilanne, joka kulmissani vallitsi, ennen kuin kävin BB Lashesissa Sinnalla nypityttämässä kulmiin vähän uutta muotoa (edelleen annetaan kasvaa aika vapaasti). Sen lisäksi Sinna vähän taittoi tuota kulmien punaisuutta harmahtavalla sävyllä. Yleensähän minä en koskaan tarvitse kulmiini lisäväriä – päinvastoin – mutta nyt tosiaan punaisuuden vuoksi vähän värjättiin.

P3222748.JPG

Sinnan kulmakarvakäsittelyn lisäksi olen alkanut laittaa kulmiini siveltimellä NYXin kulmakarvaväriä tuollaisesta pienestä paletista. Sillä saa aika hyvin peiteltyä microbladingin aiheuttamia punoituksia ja toisaalta koloja, joita nyt alkaa ilmaantua värien viereen. Lumenen kulmageeli ei ole kyllä tarpeeksi stydiä tavaraa näihin nykyisiin tuuheisiin kulmiin, joten vinkkejä muistakin otetaan vastaan. Tosin nyt kun laittaa vähän tuohon Lumenen harjan päähän myös hiuslakkaa, toimii homma kohtuullisesti. Kulmien tämähetkisen tilan nyppimisten ja värin taittamisen jälkeen voi kurkata muuten täältä

Millaiset kokemukset sinulla on microblading-kulmista?

Jos aihe kiinnostaa, lue myös:

Microblading-kulmakarvojen ottaminen

Lääkäri vastaa: Pilaako Microblading-kulmat ihon?

-Karoliina-

Kommentit (23)
 1. Leena asikainen
  21.3.2019, 15:40

  Itselläni väriä ei jäänyt yhtään kulmiin takuukäsittelyn jälkeenkään. Lysti maksoi 350e rahat meni täysin kankkulaan. Kun valitin asiasta tekijälle hän oli tosi epäkohtelias ja ilkeä. Sain kuulla että tämän Kosmetologin monelle asiakkaalle oli käynyt samoin. Harmitti tosi paljon,kannattaa ottaa tarkkaan selvää tekijästä ettei jodu pahoin pettymään

 2. Naisten pitääkin laittautua ja näyttää hyvältä.
  Anna mennä vaan.
  Pieni turhmaisuus kaunistaa naista.
  Se on naisellista ja kiehtovaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *