Minä ja Magicpoks-Maj huomenna Stockmannilla

instasize_180315144447.png

Kaupallinen yhteistyö: Stockmann

Minun työviikkoni (ennen tätä sairaalaepisodia) alkoi tällä viikolla poikkeuksellisesti Tampereen Stockmannilta, jossa kiertelin useamman tunnin naisten tyyliosastoa etsien kaikkea kaunista, sykähdyttävää ja innostavaa.

Voisi luulla, että olin etsimässä itselleni kevätvaatteitta, mutta tällä kertaa syy oli toinen. Olin etsimässä vaatteita, kaunista katseltavaa ja omasta mielestäni niitä parhaita paloja teille. En ohjeita, en valmiita kokonaisuuksia, vaan ennen kaikkea inspiraatiota.

Huomenna lauantaina, 17.3.2018, vietetäänkin Tampereen Stockalla Polku rohkeuteen -tapahtumaa, jossa naisia kannustetaan löytämään oma rohkea tyylinsä niin kosmetiikan kuin vaatteidenkin osalta. Todellisen tyylin kun ei tarvitse olla muotilehdistä kopioitua, eikä sen tarvitse noudattaa sääntöjä. Omana itsenään kun elämä on niin paljon hauskempaa. Ja juuri tähä Stockmann ja koko Polku rohkeuteen -tempauskin haluaa kannustaa. Omaan tyyliin, jossa tuntee itsensä hyväksi.

Minun roolini huomenna Stockalla onkin toimia tyylipisteen emäntänä. Siis sellaisena tavallisena naisena, jolle kauneus ja ihanat vaatteet ovat kyllä osa elämää, mutta joka ei ole mikään vaatteiden ammattilainen. Kuten harva meistä on! Olenkin etsinyt teidän nähtäväksenne kolme erilaista asukokonaisuutta, joissa koen olevan sellaisia elementtejä, joiden voisi kuvitella innostavan muitakin naisia pohtimaan sitä, mitä omalta tyyliltään haluaa. Noiden kolmen jo valmiiksi puetun mallinukkeasun lisäksi minulla on mukanani Stockalla myös ihan oikeaa lihaa ja verta oleva malli, nimittäin Magicpoks-blogin Maj, jonka ylle olen valinnut vielä lisäksi kolme hyvinkin erilaista asua esiteltäväksi.

Majn päällä nähtävät asut edustavat kolme eri teemaa, joiden uskon antava ideoita kevätpukeutumiseen ja josta kertoilen sitten vielä rutkasti lisää klo 12,13 ja 14 pidettävissä tyylitietoiskuissa. Mukaan saa tulla kuuntelemaan ja katselemaan, mutta kysymyksiäkin saa enemmän kuin mielellään esittää. 

 • Klo 12-12.15 puheenvuoroni teema on kontrastia materiaaleilla. Siinä esittelen Marin yllä asun, jossa erilaisia materiaaleja käyttämällä yksiväriseenkin asuun saa särmää ja eloa. Tiesitkö, että musta voi olla paljon muutakin kuin musta?
 • Klo 13-13.15 puolestaan esittelyssä on rohkeat värit. Tarkoituksena on vähän jutella värien ja kuosien yhdistelystä uudella tavalla. Nyt saa heittää romukoppaan kaikki vanhat käsitykset vaatteiden yhdistelystä. 
 • Iltapäivän päätteeksi klo 14-14.15 jutellaan puolestaan minimalismista. Siitä, mitä less is more -ajattelu pitää sisällään ja kuinka klassiseen asuun saa jonkin kiinnostavan jujun.

Tulkaa juttelemaan tyylistä tai ihan mistä muustakin mukavasta Majn ja minun kanssa. Onneksi tämä oma olo mitä todennäköisemmin jo kestää tuollaisen minityöpäivän verran. Palan halusta päästä ihmisten ilmoille! Laittaa huulipunaa ja ajatella hetken muutakin kuin astmalääkkeitä. Edes kahden sairaalakeissin välissä. Kuulostaa hassulle, mutta ihan oikeasti olen aika riemuissani, että spiran lisäksi lauantaille on muutakin ohjelmaa.

-Karoliina-

Kuva: Stockmann (edit:minä)

 

Kommentit (61)
 1. Olisiko tarkoittanut sitä, että ilmeisesti kommentoit ikään kuin ”uutena vierailijana”. Mutta kieltämättä on mielenkiintoista seurata sinun kommentointiasi ja erityisesti sen sävyä. Jotkut kun eivät ilmeisesti osaa – kuten sanoit – erottaa puuroja ja vellejä toiisistaan. Tarkoitan toisen elämää ja omia tunteita.

  1. Miten täällä lukijat erottaa Vierailijat toisistaan?

   1. Sanopa se:D Täällä näyttää blogistin lisäksi marssivan yksi puolustussoturi eri kommenttien perässä. Huvittaa lukea kun hän luulee vastaavansa yhdelle, ja kuitenkin nytkin oli ainakin kaksi tai kolme joita kuvittelivyhdeksi. :’D

    1. Sanopas muuta 🙂

 2. Mitäköhän ihmettä Karoliina horiset? Olen se jonka sanoit kommentoineen useana vierailijana. Siis mitä?! Kun vierailijanahan tässä ollaan kun ei ole kirjautuneena Lilyyn eikä ole nimimerkkiä, eikä itse asiassa pohja anna vastata suoraan kommenttisi perään vaan on tehtävä uusi kommentti. Joita siis olen tehnyt kolme. Kannattaisi olla oman blogipohjan ominaisuuksista tietoinen ettei mene puurot ja vellit sekä kommentoijat sekaisin kuten nyt näyttää käyneen. :’D

  1. Vierailijatar
   19.3.2018, 07:19

   Heippa!

   Blogipohjassa pitäisi kyllä olla mahdollista voida vastata kommenttiin ihan normaalisti (kuten minäkin nyt vastaan omaan kommenttiisi), eikä tehdä vastauksesta aina kokonaan uutta kommenttia. Jos tämä ei sulta onnistu, kannattaa olla yhteydessä Lilyn ylläpitoon, koska kyseessä on alustan bugi, ei ominaisuus.

   Kun kommentit ovat ketjuna, keskustelua on huomattavasti helpompi seurata ja kokonaan uusien kommenttien ”jankkaavalta” vaikutelmalta vältytään.

   ps. Kannattaa ainakin tsekata, onko käytetyllä selaimella vaikutusta kommentointimahdollisuuteen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *