Mitä ristiäislahjaksi?

PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage2

Lauantaina vietetään kummityttäreni ristiäisiä, ja olenkin tässä pohtinut, mitä voisin pienelle söpöliinille antaa lahjaksi. Toisaalta vierastan kaikkia turhia koriste-esineita ja vain muistoksi tarkoitettuja tavaroita. Tuntuu nimittäin jotenkin typerälle ostaa lahja, jolla ei ole mitään todellista virkaa.

Toisaalta kuitenkin pohdin, onko liian arkista antaa lahjaksi ihan vain jokin käyttöesine. Sellainen, joka käytetään puhki. Onko se kuitenkin mautonta niinkin juhlavaan tilaisuuteen pakettiin käärittäväksi?

F:n ristiäisistä on sen verran aikaa, että olen unohtanut jo sen, mitä vauvojen vanhemmat haluavat. Vinkatkaa siis parhaat kummilahjavinkkinne minulle , kiitos!
-Karoliina-

Kuvat merkkien kuvapankista.
mekko, Lumoan // kummilusikka, Kalevala Koru // kengät, Minna Parikka // vauvakirja, Mauri Kunnas (Otava) 

 

Kommentit (40)
  1. Minä olen antanut molemmille kummilapsilleni ajokortin. Avasin tilin ja kerään 18 vuoden ajan rahaa ajokorttia varten. Toiselle tein oikein pahvisen ajokortin. Vanhempi täytti hetki sitten 18 ja odottaa innolla ristiäislahjaansa 🙂

  2. Tavallinen perhe
    12.8.2016, 22:39

    Ihania ideoita oletkin jo saanut kommenttiboxiin 🙂
    Kirjoitin aiheesta omaan blogiini postauksen, toivottavasti siitä on iloa vauvojen lahjamietintöihin http://tavalliset.blogspot.fi/2016/08/lahjoja-vauvalle.html

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *