Nurmi-päähineet + ALEKOODI

Kesällä mun lempipäähineeksi muodostui Nurmen trikoinen turbaani, jonka Esko osti mulle lahjaksi Lahden reissullamme kommentilla "tää vaan käy sulle niin hyvin". Ja niin se kyllä minustakin kävi kivasti. Käytinkin turbaania lopulta todella paljon. Festareilla, arkena ja vaikkapa tuolla Hobbarin kuvauksissa, ja aloin jo harmitella syksyn tullessa, että turbaanikelit alkavat olla lopuillaan.

Mutta huoleni olikin aivan turha. Nurmi nimittäin pisti syyskelien tulleen myyntiin kierrätys(!)villasekoitteesta valmistetut turbaanit ja pipot. Voi jukra! Nyt saa tulla syksy ja talvi ja tuuli. Mä olen valmis.

Ja arvaapa mitä? Säkin voit olla valmis! Koodilla KOLMISTAAN2015 saat -15% alennusta koko Nurmen nettikaupan valikoimasta*. Nyt jo koskaan, kannattaa tukea kotimaista suunnittelua, lähellä (Virossa) tehtyjä tuotteita ja kierrätysteemaa.

-Karoliina-

*alekoodi voimassa 30.9.2015 asti // tämän postauksen päähineet saatu

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

Nipsuu (Ei varmistettu)

Aahm olenkin kaivannut jotain vähän sellasita laadukkaampaa mustaa pipoa :). Osaatko sanoa onko noilla kahdella pipomallilla mitään eroa? Siis tuo mikä sinulla on kuvissa mustana ja keltaisena? Onko jompi kumpi esimerkiksi isompi?

Hanna (Ei varmistettu)

Mietin ihan samaa :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Tuo turbaani on ainakin niin poimuinen ja joustava, että sopii varmasti moneen päähän :D

Viola (Ei varmistettu)

Uuuuu, ihania! Olen aina ollut pipo-addikti, mutta nyt vois testata tota turbaani-lookia myssyjen ohella. Toimii ainakin sulla mielettömän hyvin! :) (mulla tosin megaiso pää joten voi olla haasteellinen)

JamaiCa (Ei varmistettu)

Näin arvioinkin. :D Oon hiljalleen lämmennyt teidän blogille ja tykkään teidän tyylistä kaikessa mielessä.Puhutte nnin monista aiheista ja kaikki ei tule aina ruusunpunaisten lasien läpi,vaan realistisesti ja aidosti. :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Samankokoiset ovat, erona vain tuo merkin ulkonäkö. Niin ja molemmista pipoistahan löytyy monta väriä :)

JamaiCa (Ei varmistettu)

Hei karoliina.Minkä ikäisiä sinä ja esko olette? :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Minä 30 ja Esko 36 :)

Kommentoi