Nurmi-päähineet + ALEKOODI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesällä mun lempipäähineeksi muodostui Nurmen trikoinen turbaani, jonka Esko osti mulle lahjaksi Lahden reissullamme kommentilla ”tää vaan käy sulle niin hyvin”. Ja niin se kyllä minustakin kävi kivasti. Käytinkin turbaania lopulta todella paljon. Festareilla, arkena ja vaikkapa tuolla Hobbarin kuvauksissa, ja aloin jo harmitella syksyn tullessa, että turbaanikelit alkavat olla lopuillaan.

Mutta huoleni olikin aivan turha. Nurmi nimittäin pisti syyskelien tulleen myyntiin kierrätys(!)villasekoitteesta valmistetut turbaanit ja pipot. Voi jukra! Nyt saa tulla syksy ja talvi ja tuuli. Mä olen valmis.

Ja arvaapa mitä? Säkin voit olla valmis! Koodilla KOLMISTAAN2015 saat -15% alennusta koko Nurmen nettikaupan valikoimasta*. Nyt jo koskaan, kannattaa tukea kotimaista suunnittelua, lähellä (Virossa) tehtyjä tuotteita ja kierrätysteemaa.

-Karoliina-

*alekoodi voimassa 30.9.2015 asti // tämän postauksen päähineet saatu

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (8)
  1. Näin arvioinkin. 😀 Oon hiljalleen lämmennyt teidän blogille ja tykkään teidän tyylistä kaikessa mielessä.Puhutte nnin monista aiheista ja kaikki ei tule aina ruusunpunaisten lasien läpi,vaan realistisesti ja aidosti. 🙂

  2. Karoliina/ Kolmistaan
    26.9.2015, 06:51

    Minä 30 ja Esko 36 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *