Nuukuusvinkki numero 3: Käteispeliä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMun nuukuusvinkki numero 3 liittyy ihan konkreettisesti rahaan. Olen nimittäin huomannut, että kun nostan omaan rahapussiini viikon budjetin käteisenä (ruoka meillä ostetaan taloustililtä kortilla, Pivo budjetissa hyvänä apuna), pysyy osteluni todellakin paljon fiksumpana. Konkreettisten seteleiden ja kolikoiden näkeminen tekee sen, ettei itseään todella voi huijata kauppareissulla tai kahvilassa.

Homma on joskus jopa koukuttavaa. Tulee sellainen fiilis, että haluaa kisata itsensä kanssa siitä, kuinka paljon roposia pussissa on vielä sunnuntaina.

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (17)
  1. Nuukuusviikon vinkit tulikin tarpeeseen. Varsinkin raha-asioiden suhteen 🙂

    Pitääkin alottaa käteisen käyttö ainakin pariksi kuukaudeksi, kun suunnitellaan siskon kanssa Lontoon matkaa kesäksi 🙂

  2. Joo, ainakin yrittäjiltä pankit yleisesti ottavat maksua automaattiin viedessäkin.

    Meillä yhteisenä tilinä toimii S-pankin tili, eivätkä ole ottaneet mitään kolikoiden laskemisesta S-pankissa. Toimii näppärästi kauppareissun yhteydessä Prismassa.

    Itse en osaa enää käyttää oikein tuota käteistä muualla kuin satunnaisesti bussissa. Sen kyllä huomaa, että aika surutta korttia käyttelen, niin helppoa antaa kortti ja kotona katsella tilin hupenevaa saldoa.

    Hyvä vinkki tuo käteinen! Harmi että ovat vähentäneet automaatteja.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *