OSTA MEIDÄN ASUNTO!

kasslin

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP5101018

Nyt yksi asia, josta ei olla vielä hiiskuttu ennen tätä: Meidän asunto meni aamulla myyntiin!

Ollaan asuttu tässä Talin kupeessa kohta kolme vuotta ja nyt tuli aika vaihtaa vähän maisemia himppusen lähemmäksi keskustaa ja ratikkakiskoja.

Me ihastuttiin aikanaan tähän asuntoon itse aivan ensisilmäyksellä. Jopa niin kovasti, että teimme aikamoisen riskin – Ostimme uuden asunnon ennen kuin vanhaa oli laitettu edes myyntiin. Tuli vain tunne, että tämä oli PAKKO saada! Ehkä vähän riskiveto, mutta onneksi se kannatti. Saimme vanhan kämpän myytyä ja tämän aarteen itsellemme.

Ihana Mira Kasslin hoitaa asunnon varsinaista myyntiä oman firmansa kautta, mutta kaipa mä näin asunnossa asuvanakin ihmisenä voisin tästä muutaman sanan sanoa. On ollut ihana asua talossa, jossa on historia. Talossa, jonka seinät, kattoparrut ja huonekorkeus kertovat menneistä ajoista, mutta jossa kaikki muu on uutta. Ei tarvitse pelätä putki- tai julkisivuremppaa, eikä muitakaan vanhan talon vitsauksia. Tässä kun ihan kaikki tekniikka on saneerausvuodelta 2011.

Moni epäili, ettemme tulisi mahtumaan 55 neliöön entisen 100 neliön sijaan, mutta minusta meillä ei ole ollut mitään ongelmaa tilan kanssa. Kun säilytystilat suunniteltiin oikein ja vaatehuoneestakin tehtiin alkovi, on tilaa ja säilytystilaa riittänyt vallan mainiosti tälle porukalle.

Niin ja kuten joskus kerroin, tekee taloyhtiön tilat hirveästi plussaa asumiseen. Taloyhtiön oma punttisali, lämmin varasto ja kaikki muut yleiset tilat kun ”levittävät” omia asuinneliöitä muualle taloon.

Jos meidän rakas, mutta kohta entinen asunto kiinnostaa, ota yhteyttä Miraan.

Etuovelta ja Oikotieltä löytyy faktaa.

-Karoliina-

Täältä ja täältä voi lukea meidän asumisesta tässä kodissa ja siitä, millaista kerrotalokodissa on asua.

 

Kommentit (19)
  1. Jos avaa elämää paljon blogissaan niin kyllä seuraajia kiinnostaa. Kiinnostus toisen ihmisen elämästä saa lukemaan näitä blogeja… Jos ei meitä kiinnostaisi, ei täällä olisi lukijoita, ei tosi-tv-ohjelmilla katsojia jne.

  2. Mietin itse ihan samaa. Ihmiset on liian uteliaita ja törkeitä. Hemmetti, ärsyttää tosi paljon tollaset kommentit. Voisi hyvin jättää spekuloimatta noin typerällä asialla, joka sinällään ei kuulu kenellekään meistä lukijoista.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *