Parasta


Suurimmaksi osaksi elämä on arkea. Kotia, työtä, aikatauluja. Hyvää ja omaa, välillä tosin myös rasittavaa, mutta kuitenkin juuri sitä, mistä elämässä on pääasiassa kyse.

Tänään ei kuitenkaan ole arki. Ei ole ollut moneen viikkoon. On niin loma ja niin vapaus, etten edes muista milloin olisin näin tuntenut. En ehkä koskaan?
Aurinko paistaa, mökillä netti on surkea ja tietokone rikki (kirjoitan tätä kännykällä). Yhtäkkinen irtiotto kaikesta joka liittyy arkeen, onkin aika mahtavaa. Jäljelle jää vain olennainen. Perhe, grillimakkaraa, mansikat, Piiat-kirja, järvi, fudiksen MM ja mustelmaiset ja itikoiden pistämät koivet.
Voisi sanoa, että olen onnellinen.
Kuka muu elää elämänsä kesää? Miksi (tai miksi et)?
-Karkki-

Kommentit

Siiri (Ei varmistettu) http://Silvennoinen_jen@hotmail.com

Miksi et ole aiemmin ollut noin vapaa? :) (ja onnellinen?) Itse elän ekaa kesää vauvan kanssa ja tämä on myös parasta <3 aiemmin olen ollut aina kesät töissä. Nyt on aikaa sukulaisille jotka vierailevat, on aikaa mille tahansa :) aivan mahtavaa! <3

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Poistin vahingossa toisen kommentoijan viestin, enkä saa sitä takaisin. Anteeksi :( mutta ihanaa tulevaa lomaa teillekin!

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Onnellinen kyllä, mutta harvoin saavuttaa tätä vapauden tunnetta. Näin aikuisena ihmisenä, kun mielessä on useita töitä ja kotihommia kerralaan... näin mökillä voi kuitenkin irtautua töistä kokonaan ja sen kyllä huomaa olosta. Sekin tietysti on osasyynä, että koko perheeni hoitaa täällä F:ää, ja vastuu pienestä ja jo aika omatoimisesta tytöstä jakaantuu erilailla kuin kotona Helsingissä.

Jenni (Ei varmistettu)

Kaikista rentouttavinta on juurikin olla vaan mökillä, ilman mitään kaupungin hälinää, nettiä tai edes sähköjä. Olla vaan, antaa ajatusten virrata ja rentoutua. Saunaa, uimista, hyviä ystäviä, lenkkejä metsäpolulla ja pitkiä yöunia. Kesälomaa osaa arvostaa ihan erilailla, kun on tehnyt vuoden töitä ja nyt on ihka ensimmäinen palkallinen loma ! 8) hyvää kesää teille ja nauttikaa kaikesta <3

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Kiitos ja ihanaa kesää sulle! Kyllä itsekin muistan ekan palkallisen kesäloman: Mahtavaa!

Kommentoi