Parasta

20140709-220914-79754938.jpg
Suurimmaksi osaksi elämä on arkea. Kotia, työtä, aikatauluja. Hyvää ja omaa, välillä tosin myös rasittavaa, mutta kuitenkin juuri sitä, mistä elämässä on pääasiassa kyse.

Tänään ei kuitenkaan ole arki. Ei ole ollut moneen viikkoon. On niin loma ja niin vapaus, etten edes muista milloin olisin näin tuntenut. En ehkä koskaan?
Aurinko paistaa, mökillä netti on surkea ja tietokone rikki (kirjoitan tätä kännykällä). Yhtäkkinen irtiotto kaikesta joka liittyy arkeen, onkin aika mahtavaa. Jäljelle jää vain olennainen. Perhe, grillimakkaraa, mansikat, Piiat-kirja, järvi, fudiksen MM ja mustelmaiset ja itikoiden pistämät koivet.
Voisi sanoa, että olen onnellinen.
Kuka muu elää elämänsä kesää? Miksi (tai miksi et)?
-Karkki-

Kommentit (5)
  1. Karoliina Sallinen
    14.7.2014, 16:41

    Kiitos ja ihanaa kesää sulle! Kyllä itsekin muistan ekan palkallisen kesäloman: Mahtavaa!

  2. Kaikista rentouttavinta on juurikin olla vaan mökillä, ilman mitään kaupungin hälinää, nettiä tai edes sähköjä. Olla vaan, antaa ajatusten virrata ja rentoutua. Saunaa, uimista, hyviä ystäviä, lenkkejä metsäpolulla ja pitkiä yöunia. Kesälomaa osaa arvostaa ihan erilailla, kun on tehnyt vuoden töitä ja nyt on ihka ensimmäinen palkallinen loma ! 8) hyvää kesää teille ja nauttikaa kaikesta <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *