Perjantain asu, nro 11: Harry Potter meets Puuha-Pete

karoliina1 (1).JPG

karoliina2.JPG

karoliina4 (1).JPG

karoliina7 (1).JPG

karoliina9 (1).JPG

karoliina10.JPG

karoliina11.JPG

karoliina12 (1).JPG

Asu: neule, farkkuhaalarit, sukat, silmälasit ja nahkanilkkurit

Merkki: PartTwo, villaneule. Crockerin farkkuhaalarit, TenPointin nahkanilkkurit* ja Sidosteen Metsä-sukat. Silmälasit Ivana Helsinki X Specsavers*

Hankintapaikka: Neuleen olen hankkinut viime talvena By Emkasta, farkkuhaalarit aikanaan JC:stä, TenPointin kengät olen saanut viime talvena blogin kautta ja sukat suoraan Sidosteen tehtaalta. Silmälasit blogin kautta.

Käyttöönottotoimenpiteet: –

Käyttökohde: Farkkuhaalarit ovat olleet samassa käytössä kuin mustat vastaavat. Neulenaisena neule on mun arkivaate, koska palelen niin paljon aina. Kengillä olen piristänyt yleensä koko mustan arkiasun, sukat ovat mulle arkisukat.

Hankinnan kannattavuus: Farkkuhaalarit on hintansa väärti. Olen pitänyt niitä monta vuotta, kesät talvet. Neule on aivan ihana, mutta musta se sopi mulle paremmin vaalealla tukalla. Hopeakengistä tuli kuin yllättäin yhdet lempikenkäni. Ensinnäkin rakastan hopeaa, mutta kengät ovat myös hyvät jalassa. Sukkien Pure Waste -pinta on pehmoinen, eli juuri hyvä arkisukka.

-Karoliina-

Kuvat:Noora Näppilä 

*saatu tuote 

 

Kommentit (2)
  1. Valehteleeko mun puhelimen näyttö niin paljon, että kengät näyttää ihan kultaisilta? 😮

    Kivat housut 🙂

    1. Mä luulen, että se on toi kuvan valo. Hopeiset ne on, mutta totta on, että sieltä taustalta kuultaa sellainen kultainen. Voisi sanoa, että on sellainen lämpimän hopean sävy 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *