Polarn O. Pyretin kevätprintit + arvonta

SS2_stills_w33.jpg

SS2_stills_w38 (1).jpg

SS2_stills_w7.jpg

SS2_stills_w28.jpg

Kaupallinen yhteistyö: Polarn O. Pyret

Ihanaa, kun kevät on ihan konkreettisesti täällä etelässä ainakin. Maassa ei ole enää lunta ja tällä viikolla piti kaivella F:nkin päälle jo vähän kevyempiä ulkovaatteita, kun lämpöasteita oli joka päivä useampi aste. Tosin allergiat – meillä molemmilla – on ollut myös sen mukaisia.

Samalla kun ulkovaatteet alkavat keventyä, alan joka vuosi haalia niin F:n kuin omaankin sisäpukeutumiseeni enemmän heleitä värejä. Yhdet kevään lempiprinttini lastenvaatteissa löytyvät Polarn O. Pyretiltä, jonka kaikki suunnittelu tapahtuu Ruotsissa. Tämän kevään Prints-malliston työnimenä toimi suunnitteluvaiheessa kulttuurien kylä, koska mallisto on niin täynnä eksoottisia hedelmiä, värikkäitä eläimiä ja afrikkalaistyyppisistä printtejä. Polarn O. Pyretillä printti- ja kuosisuunnittelijat tekevätkin tiivistä yhteistyötä vaatesuunnittelijoiden kanssa, joka näkyy mallistojen mix-and-match -ajattelussa.

Itse ihastuin kevätuutuuksissa erityisesti violettisävyisiin riikinkukkovaatteisiin ja elefantteihin.

Kerro, mikä kevään neljästä kuvioteemasta miellyttää sinun silmääsi eniten, ja olet samalla mukana 50 euron Polarn O. Pyret -lahjakortin arvonnassa. Vastausaikaa 6.4.2017 klo 6.00 asti.

PicMonkey pop.jpg

-Karoliina-

Kuvat: Polarn O. Pyret 

Kommentit (170)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *