Ripset 2 kuukautta pidennysten jälkeen! Ilot ja ongelmat!

P9275822.JPG

P9275828.JPG

P9275821.JPG

P9275827.JPG

Enpä olisi uskonut tämän päivän koittavan. Mutta nyt on pakko sanoa, että olen tosi iloinen, että luovuin kesän lopussa mun ripsipidennyksistä. Alun järkytyksen jälkeen ripset ovat kasvaneet huimaa vauhtia ja nyt ne ovat mielestäni jo ihan normaalin mittaiset (verrattuna aikaisempaan luomuelämääni).

Olen sutinut ripsiin ripsiseerumia iltaisin, mutta muuten ripset ovat luonnontilassa. Harkitsen, josko värjäisin ripseni ja ottaisin niihin kestotaivutuksen, mutta ainakin nyt olen halunnut antaa niille vielä kasvurauhaa. Toisaalta kestotaivutus houkuttaa (ei tarvitsisi aamuisin käyttää ripsien taivuttajaa), mutta toisaalta taas ei. En haluaisi joutua taas mihinkään kauneushoitokierteeseen, johon pidennyksillä ikään kuin pakosta ajautui. Haluan toki käydä joissain kauneushoidossa, mutta en halua, että siitä syntyy mikään pakko. Haluan, että voin lopettaa ne koska vaan ilman katastrofivälivaiheita.

Hassua, kuinka tekoripsistä luopuminen on saanut mut muutenkin meikkaamaan vielä vähemmän. Se, missä ennen pitkät ja mustat ripset tekivät kasvoista meikatun näköiset, on alkanut tuntua ainakin arkisin jopa aika vieraalle. Jotenkin olen alkanut jopa saamaan kiksejä siitä, että naama on sitä, mitä se ihan kaikessa hyvässä ja pahassa aidosti on. (Vaikka puolustukseksi entiseen verrattuna on sanottava, että en silloinkaan kokenut oloani tekoripsissä mitenkään vieraaksi epäitsekseni).

Ärsyttävintä tässä luomuprosessissa on kaksi asiaa. Ensinnäkin sitä ihan parasta ripsaria ei ole vielä löytynyt. Olisi ihana saada joku kohtuuhintainen (alle 20 euroa) luottoripsari, joka tekisi kaiken sen, mitä haluan: Erottelisi, tuuhentaisi, taivuttaisi ja pidentäisi. Edelleen saa vinkata!! Ja nyt on kommentointi taas (hetkeksi?) auki myös ei-kirjautuneille.

Toisekseen olen huomannut, että mun kasvojen painopiste on muuttunut silmistä kulmiin. Mullahan on luonnostaan todella tummat ja aika paksut kulmakarvat, jotka saavat mun mielestä mun kasvoista aika maskuliinisen näköiset silloin, kun ripset eivät olekaan niin hallitsevat. Olenkin nyt nypityttänyt kulmia ohuemmiksi ripsiprosessin aikana. Ja samalla harkinnut asiaa, jota varmasti aika harva harkitsee. Haluaisin nimittäin vaalentaa kulmiani asteella tai parilla. Onko kellään kokemusta sellaisesta? Toisaalta mietin, onko vaalennus taas asia, joka johtaa kauneushoitokierteeseen, että en sitten tiedä, haluanko sitäkään. Hassua vaan, miten yhdet ripset voi muuttaa koko naaman mittasuhteita ja olemusta.

Sellaista kauneushömppää tänään! Jos kiinnostaa nähdä, miltä nämä samat silmät näyttivät päivälleen kuukausi sitten, vertailukuvat löytyvät täältä. Ripset ovat rutkasti lyhyemmät..samoin kesäpisamat kadonneet melkein kokonaan. 

-Karoliina-

P.S. Reima-voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti! 

Kommentit (32)
  1. Max Factor Masterpiece Max musta tuubi 🙂 erottelee ja antaa pituutta, ei varise ollenkaan ja sään kestävä. Parempi kuin Diorit ja Sensait, kannattaa kokeilla! Tuuheutta saa sitten vielä lisää kerrostamalla tai lisäämällä vielä tämän päälle volume mascaraa. Vierastin ensin kahden eri ripsivärin käyttöä, mutta tää on kokeilun arvoinen.

  2. ElinaKameli
    30.9.2018, 12:14

    Moi, Essencen ripsari ollut paras mitä nyt käytössä. Ne kynsilakat on myös tosi hyviä.
    Mulla meni Yumi Lashes ripsien kestotaivutuksesta ripset yhtä huonoiksi kuin ripsienpidennyksistä. Oli hetken aikaa nätit, mutta harmitti jälkikäteen todella kun omien hyvien ripsien takaisinkasvu kesti todella kauan. En aio enää tehdä mitään ripsilleni. Olen tosi tyytyväinen niihin nyt luonnollisina! 🙂 Aika usein jätän ripsarinkin pois ja taivutan vaan ja laitan rajaukset.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *