Ruotsin suurlähetystössä ihan muina kirjailijoina!

IMG_20181026_203740.jpg

IMG_20181026_203724.jpg

IMG_20181026_201013.jpg

IMG_20181026_195500.jpg

Hellurei! Ja terkut tällä kertaa Hesasta. Tulin tänne eilen jo päivällä yhteen työtapaamiseen, kävin Ivana Helsingillä hakemassa vähän lainamekkoja, ryskäsin junalla mun Inari-ystävän luo ja illalla käväisin vielä Ruotsin suurlähetystön tilaisuudessa, jonne oli kutsuttu meitä kirjamessujen väkeä. Mua suoraan sanottu jännitti mennä tilaisuuteen, jonka kulusta en tiennyt mitään. Ja jonne piti mennä ilman avecia. Mutta hyvinpähän se ilta meni ja tapasin yllättävän paljon tuttuja. (Kuulostaapa glamoröösille: ”Tapasin tossa illalla tuttuja Ruotsin suurlähetystössä”, öhöh)

Oikeasti vuodattelen jänskättelyäni Juliaihmiselle torstaina, joka sitten  iski Facebook-ryhmän kasaan tilaisuuten menijöistä. Oli ihana nähdä myös niin kivat Irene ja Anniina! Niinpä me sitten juotiin porukalla hermodrinksut ennen varsinaista tilaisuutta. Ja oltiin sen jälkeen oikein edustavia ja ilta meni kivasti.

Myöhäisillan koittaessa mä sitten kömmin takaisin Inarille. Itse asiassa kamun viereen ihan, vaikka Inarin esikoinen olikin vahvasti sitä mieltä, että mun pitäisi nukkua heidän isin vieressä. Skippasin tällä kertaa. 

Tänään mulla on sitten Sami Minkkisen kanssa haastattelu meikäläisen #vauvavuosi-kirjan ja lapsiperheen ja lapsiperhebloggaamisen tienoilta. Yhtään en tiedä, mitä meiltä meinataan kysellä, mutta jos mä selvisin När går nästa bussen till slussen? -kielitaidollani eilisestä, selviän mä nyt luultavasti mistä vaan. 

Joten. Tervetuloa tänään kirjamessuille. Meikkis klo 13.00-13.30 Esplanadi-lavalla. Nähdään!

-Karoliina-

Asu: Sukkikset, H&M // kengät, H&M// mekko//Ivana Helsinki (lainassa) //laukku, Ivana Helsinki (lainassa sekin) 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *