Se tuoli, joka pelasti minun selän ja hartiat

P9221186.JPG

P9221188.JPG

P9221193.JPG

Kirjoitin pari viikkoa sitten Viikon kirppislöytö -postauksessa siitä, että löysin Tori.fi:stä itselleni Stokken Variable Balans -työtuolin. Ja sitten hehkuttelin sitä vielä parin minivideon verran Insta Storiesissa niin, että sain yhtäkkiä hirmuisen monta yhteydenottoa tuolin tiimoilta. Joten: Kerrotaanpa nyt vähän enemmän tästä ihmetuolista, kerran samojen selkä- ja hartiavaivojen kanssa painii niin hirmuisen moni!

Minä tutustuin ihan hassunnäköiseen tuoliin työpaikallani H23:lla, jossa kahdella meidän toimiston miehistä oli jo sellaiset ennen minua. Testasin tuolia yhden puolikkaan työpäivän verran ja olin myyty.

Minulle tulee hartiat, oikean lapaluun alunen ja niska usein kipeäksi, jos olen paljon koneella. Stokken tuolin kanssa näin ei kuitenkaan käy, koska tuoli pistää istujan väkisinkin oikeaan asentoon. Siinä on nimittäin melkein mahdoton istua selkä ja hartiat lysyssä. Hieman kiikkutuoli muistuttavassa tuolissa istutaan polvet koukussa, jolloin selkä asettuu suoraksi, hartiat pysyvät sopivasti takana ja tuki löytyy vatsalihaksista.

Konkreettisin muistutus tuolin tärkeydestä tuli, kun matkustin pari viikkoa sitten Helsinkiin. Kun minulla jäi tapaamisten väliin muutama tunti, naputtelin postauksia lounaspaikan pöydässä. Ei mennyt kuin vajaa pari tuntia ja selkääni särki, niska oli jumissa. Ja sama jomotus kesti viikon! Kroppani oli kai jo niin tottunut hyvään asentoon, että se järkyttyi kauheasta työasennosta.

-Karoliina-

Kuva: Armando Tranquille

Asu: Kengät, Ten Points (saatu) // mekko, Aarre (saatu) // housut, Pieces 

Kommentit (3)
 1. Vitsi olis varmaan ihan mun tuoli. Lantio kääntyy sen verran eteen, et selkä pysyis suorana. Mulla on niin jäykät lonkat/lantio, et alaselkä pyöristyy tosi helpolla ja siitähän se koko asento sitten lysäähtäkin jo. 

 2. HelsinkiDragonfly
  24.9.2017, 13:16

  Onpa hauskan näköinen tuoli (ja sinulla ihanat kengät!) 🙂 Katsoin, että työpöydän pitää olla hieman alhaisempi tämän tuolin kanssa. Onkohan sillä väliä, että on pätkä (itse 160cm)? Hintaa katsoin myös, n. 450€. Mihin hintaan itse löysit tuolin?

   

  xxx

  E

  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  1. Karoliina Sallinen
   24.9.2017, 15:05

   Mä sain 185e:llä. Ja vielä töihin suoraan kuljetettuna.

   Meillä tätä tuolia käyttää ihmiset 165-195cm ja kukaan ei ole valitellut 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *