Silkkipaita ja kengät Ivana Helsingin mekkoihin. Perjantain asu, nro 24.

Asu: silkkipaita, farkut ja korolliset kangaskengät

Merkki: silkkipaita, Zara // farkut, NEUW Denim* // kengät, H&M

Hankintapaikka: paidan olen ostanut monen monta vuotta sitten Helsingin Zarasta. Farkut olen saanut NEUWlta suoraan ja kengät ostanut Helsingin Forumin Henkalta.

Käyttöönottotoimenpiteet: –

Käyttökohde: Nämä on mun lempifarkut ja vielä NEUWn sisällä lempparimalli, joten käytän farkkuja tilanteessa kuin tilanteessa. Kengät ostin mun Ivana-mekkojen kaveriksi, koska tuntui sille, että sellaisten tyttömäisten rimpsuloiden kanssa ei käy mitkä tahansa korot tai nilkkurit. Silkkipaidan ostin ”minun tulee pukeutua aikuisesti -vaiheessani”. Olen pitänyt sitä työtapaamisissa ja joskus illanvietossa.

Hankinnan kannattavuus: Farkut on täysi kymppi, se on selvä. Kenkien laatu ei ole paras mahdollinen ja Henkka ostopaikkana ei myöskään ihan paras. Ne kuitenkin ajavat asiansa ja ovat se vaihtoehto, jonka puen Ivanoiden kanssa, kun Martensit ei käy. Silkkipaita on kaunis ja hauska, mutta en pidä sitä usein. Siinä mielessä ei ehkä kovin kannattava ostos.

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

*saatu

Lokaatio: Sandro Ratina

Kommentit (1)
  1. mobile legends roulette
    22.3.2019, 14:21

    Here, you should sign program lots of survey sites which are free of charge
    to enlist. Stress sores can take weeks months or even years for the way hard
    you might be willing efficient. http://actrapgui.mihanblog.com/post/comment/new/17/fromtype/postone/fid/15231334905ac92c32b7ffa/atrty/1523133490/avrvy/0/key/341e54d52c3e8143a0384dacedfb8494/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *