Sneak peek tulevasta Ikea-keväästä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kauan harkitsin, raaskinko enää työpäivän päätteeksi mennä Ikean Limited Collection -malliston esittelytilaisuuteen, koska F on vieläkin toipilas. Äitini tuli kuitenkin eilen meille hoitamaan F:ää loppuviikoksi minun ja Eskon mennessä jo töihin, joten päätin, että suon tämän illan itselleni. F oli luultavasti kuitenkin vain pahastunut, kun äiti olisi tullut sotkemaan hänen ja isovanhempien yhteistä aikaa. Eikä näissä presseissä meikäläisen tule kyllä liian usein juostua. Ikea vaan nyt sattuu olemaan on yksi suurista rakkauksistani, ja tämä taas yksi niistä harvoista lanseerauksista, jonka oikeasti halusin nähdä.

Ikea esitteli tämänpäiväisessä kevätillassaan huhti-toukokuun uutuutensa. Ensinnäkin Limited Collection -nimisellä lanseerauksellaan Ikea aloittaa ihan uuden taidesarjansa, jonka ensimmäisessä  osassa nähdään graffiti- ja katutaiteilijoiden  suunnittelemia julisteita. Itse pidin julisteista juuri niiden epäikeamaisuuden vuoksi! Vaikka Ikean huonekalut ovatkin minun juttuni, on kaupan julisteosasto tullut usein ohitettua nopeasti. On tuntunut sille, että sisäsiistit julisteet ja taulut, jotka koristavat vähän liian monen ihmisen kotia, eivät ole minun juttuni. Graffitijulisteet kuitenkin rikkovat konservatiivista linjaa niin, että minun täytyy todella muuttaa näkemykseni Ikean ja taiteen yhdistämisestä. Loistavaa uudistumista Ikealta! Ja uusia art-malliston tuotteita odotellen!

Taiteen lisäksi Ikean keväässä nähdään mm. ekologisia rottinkikalusteita, huonekaluihin integroituja latauspisteitä puhelimille, sekä maanläheisistä väreistä koostuvia vauvatekstiilejä.

Kuulostaako Ikean kevät sinusta kiinnostavalle? Entä löytyykö julisteiden joukosta jo oma suosikkisi?

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (3)
  1. Samaa utelisin eli milloin kaupoissa ja tuleeko kaikkiin ikean kauppoihin suomessa ja saako netistä tilattua? kyseinen pallotaulu on munkin suosikki! 🙂

  2. Kolmistaan-Karoliina
    15.3.2015, 09:08

    Niin munkin! Se on aivan ihana. Mageet värit!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *