String-hylly, Loop-naulakko ja Fatboyn matto. Myy minulle!

Juuri kun eilen pääsin sanomaan, että yksi heikkouteni puolisona on se, että haluan koko ajan uudistaa kotiamme, onkin hyvä kertoa muutama kotihaave lisää ;)

Saimme viikonloppuna koottua nimittäin eteiseemme Ikean Sprutt-malliston lipaston ja kenkätelineen, ja taas kerran tuli huomattua se, kuinka oikeanlaisialla kalusteilla saa tilaan lisäpontta ja kauneutta oikein rutkasti. Nämä tämän postauksen haavetuotteet ovatkin sellaisia, jotka ovat muhineet päässäni jo ikuisuuden, mutta joiden hankinta on siirtynyt koko ajan eteenpäin.

Ensinnäkin eteisemme kaipaa kipeästi tuota Hayn Loop-naulakkoa ja Fatboyn mattoa, F:n huoneeseen pitäisi puolestaan saada Ikean Övre-sängyn tilalle jokin katokseton sänky (saa muuten ostaa pois tuon vanhan!), koska sänky olisi tarkoitus siirtää ikkunan eteen. Niin ja koska veimme F:n taaperopöydän jo varastoon, olisi haaveena saada F:lle isojen tyttöjen työpöydäksi tuo Stringin työtaso.

Esko puolestaan keksi - häneltäkin tulee onneksi sisustusideoita välillä - että olohuoneemme Diamond Chairin yläpuolelle kävisi täydellisesti musta, pieni, String Pocket-hylly. No niin muuten kävisikin!

Jos sinulla on siis second hand -hintaan myytävänä joku edellisistä tuotteista (värillä ei niin väliä), laitathan mulle viestiä blogin sähköpostiin osoitteeseen karoliina.kolmistaan@gmail.com.

Entä kuka muu haaveilee samoista kotituotteista?

-Karoliina-

*kuvat lainattu valmistajien sivuilta

  Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

Aino (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos kiitos :) Aurinkoa viikonloppuunne!

Aino (Ei varmistettu)

Moikka! Kiva blogi ja kivoja löytöjä. Mistä saitte ostettua tuon Spruttin? Siis Ikeasta tietysti, mutta ei löydy esim. nettisivuilta ollenkaan :( Hakusessa ollut metallinen kapea lipasto jo kesästä asti, paras tähänastisista löydetyistä on ollut Kasvihuoneilmiössä, mutta en uskaltanut siinä hetkessä vielä ostaa niin nyt haetaan lähempää.

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Se onkin kummallista, ettei tuotetta näy netissä. Ihmettelin itsekin samaa, ja koko mallistonkin bongasin Ikean Instasta.

Espoon Ikeassa ei ollut SPRUTT-tuotteita, mutta Vantaalla oli. Kannatta soittaa etukäteen, ettei tule turhaa reissua.

juuliiiii (Ei varmistettu)

Itselläkin ollut haaveissa tuollainen eskon ehdottama string pocket hylly. Nykyiseen hieman "rupsahtaneeseen" asuntoon ei ole ollut intoa sellaista hankkia, mutta tuleva muutto upouuteen asuntoon innoitti taas miettimään asiaa. Olen päättänyt hyllylle jo paikankin pelkän pohjapiirrustuksen perusteella, keittön tyhjälle seinälle se sopisi täydellisesti ! Nyt alkoi myös tuo ikean sprutt-mallisto kiinostamaan.. :)

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Nyt olisi työtaso ja noita seinämiä pienessä alessa Finnish Design Shopissa. En tiedä, pitäisikö investoida, jos tätä kautta ei löydy käytettyjä!

Sopivasti onnellinen (Ei varmistettu) https://sopivastionnellinen.wordpress.com

Onpa ihana tuo Fatboyn matto! Sopisi meidänkin eteiseen. String-hylly meilt löytyykin ja tuota kirjoitustasoa olen pohtinut pojan huoneeseen.

(Ei varmistettu)

Mikä juttu toi kisan kalusteiden kokoaminen oikein on?
Itse ostan, itsen kokoan - ja innolla.
Suurin yksittäinen projekti on ollut parvisänky, mutta noita hyllyjä ja lipastonsa sun muita on tullut koottua paljonkin. "Tee se itse" sohvan kotosin työpaikalla. Sen parempaa työtehtävä en ole vielä saanutkaan ;)

Ikeaa jutut on helppoja ja varmoja koota, kunhan noudattaa ohjeita ja vain niitä.

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Se on helppoa, kun sen osaa :)

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Kuulostaa ihanalle!!

anne (Ei varmistettu)

Musta string olisi paketissa, kun ei paikkaa löytynyt. samoin ylimääräinen pääty ja hylly eli saisit kaksi vierekkäin. Ota yht. Sähköpostiin jos kiinnostuit. Postitus onnistuu automaattiin. Yt:Ansku

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Laitan sulle heti viestiä !! :)

Saara-Kaisa (Ei varmistettu)

Minkä levyinen tuo kapea sprutt-lipasto on?

Kommentoi