String-hylly, Loop-naulakko ja Fatboyn matto. Myy minulle!

haave.jpg

haave2.jpg

Juuri kun eilen pääsin sanomaan, että yksi heikkouteni puolisona on se, että haluan koko ajan uudistaa kotiamme, onkin hyvä kertoa muutama kotihaave lisää 😉

Saimme viikonloppuna koottua nimittäin eteiseemme Ikean Sprutt-malliston lipaston ja kenkätelineen, ja taas kerran tuli huomattua se, kuinka oikeanlaisialla kalusteilla saa tilaan lisäpontta ja kauneutta oikein rutkasti. Nämä tämän postauksen haavetuotteet ovatkin sellaisia, jotka ovat muhineet päässäni jo ikuisuuden, mutta joiden hankinta on siirtynyt koko ajan eteenpäin.

Ensinnäkin eteisemme kaipaa kipeästi tuota Hayn Loop-naulakkoa ja Fatboyn mattoa, F:n huoneeseen pitäisi puolestaan saada Ikean Övre-sängyn tilalle jokin katokseton sänky (saa muuten ostaa pois tuon vanhan!), koska sänky olisi tarkoitus siirtää ikkunan eteen. Niin ja koska veimme F:n taaperopöydän jo varastoon, olisi haaveena saada F:lle isojen tyttöjen työpöydäksi tuo Stringin työtaso.

Esko puolestaan keksi – häneltäkin tulee onneksi sisustusideoita välillä – että olohuoneemme Diamond Chairin yläpuolelle kävisi täydellisesti musta, pieni, String Pocket-hylly. No niin muuten kävisikin!

Jos sinulla on siis second hand -hintaan myytävänä joku edellisistä tuotteista (värillä ei niin väliä), laitathan mulle viestiä blogin sähköpostiin osoitteeseen karoliina.kolmistaan@gmail.com.

Entä kuka muu haaveilee samoista kotituotteista?

-Karoliina-

*kuvat lainattu valmistajien sivuilta

  Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (12)
  1. Saara-Kaisa
    23.2.2015, 19:59

    Minkä levyinen tuo kapea sprutt-lipasto on?

  2. Kiitos kiitos kiitos 🙂 Aurinkoa viikonloppuunne!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *