Täällä taas, tuttuakin tutumpi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täällä se taas on. Arkisyksy. Takana on kaksi työpäivää. Kolme aamua, kun kello soi 5.45. Muutama aamu, kun F:n kanssa on tallustettu sille tutulle bussipysälle, hypätty siihen tuttuun bussiin ja avattu sen tutun ja turvallisen päiväkodin ovi. Miten mainioita, että siellä on – vuodesta toiseen – ne tutut naamat, joita F rakastaa!

Työpaikallakin tuoksuu tutulle, aamukahvi maistuu samalle kuin kaikkina muinakin työaamuina tähänastisessa elämässä. Arki on lähtenyt rullaamaan, taas kerran.

Aika paljon sitä tuli kuitenkin kesän aikana unohdettua. Pää on deletoinut työsähköpostin salasanan, bussiaikataulu piti varmastaa reittioppaasta. Työkassin sisältöä piti todellakin pohtia kaksikin tovia. Niin ja muistaa se, että illalla on valmistettava seuraavan päivän lounaseväs. Se, mitä ei kyllä ole ollut ikävä, on säätiedotusten seuraaminen. Päiväkotirepun sisältö kun on aika paljon siitä kiinni, on seuraavaksi päiväksi luvattu vettä vai paistetta.

Onneksi arkeen oli tällä viikolla pehmeä lasku. Puolikas viikko. Ja tänään on sitten Flow, huomanna on Flow. Ja sunnuntainakin, jos jaksaa lähteä. Jos ei, sekin on ihan fine, koska ensi viikolla se arki sitten taas jatkuu. Tosin onpahan senkin viikon viikonlopulle jo jotain ihan muuta kuin arkea tiedossa. Arki ja arkisyksy on joskus myös aikamoista juhlaa.

Kenellä muulla on jo arki päällä? Entä Flow-fiilis?

-Karoliina-

 

Kommentit (15)
 1. Tääl vietetty tänään viimest lomapäivää ja huomen paluu arkeen! Koko päivä on menny henkisesti ja myös fyysisesti valmistautumiseen: työreppu kuntoon,hmm mitä kaikkee sinne pitikään laittaa, mitä kaikkee luulen tarvitsevani? bussit,entä missä bussikortti ? Onks pyörässä tarpeeks ilmaa, toimiiko herätyskello? Kuin kauan kestää aamulla saada ittes ihmisen näköseks? Monelt pitää nukkua entä herätä? Eväsboksien kaivaminen ja iso kasa kinkkukiusausta josta riittää eväs pariksi päiväksi! 😀 Nyt kävin lenkin ja päätän pyhittää loppuillan mahtaville blogeille ja uunissa odottaa kanttarellilämppärit! 🙂

  1. Karoliina/ Kolmistaan
   16.8.2016, 20:55

   Oletpa ollut tehokas. Mulla menee edelleen monen työpäivän jälkeen aamut edelleen säätämiseen. Koskahan saisi taas normirytmin käyntiin?

 2. Miten ihmiset viitsii! Menoja voi tosiaan osua molemmille samaan aikaan ja lisäksi isovanhemmat ja muuta lapselle läheiset aikuiset haluavat edelleen viettää aikaa lapsen kanssa vaikka eron myötä hoidon tarve luultavasti vähenee koska omia menoja on helpompi suunnitella niille ajoille kun lapsi on toisella vanhemmalla. Mutta ei kai se ole syy siihen että lapsi ei edelleen saisi viettää aikaa (tai olla hoidossa) myös muualla. **ttu hankkikaa omat ongelmat ja lakatkaa kyttäämästä muiden tekemisiä!

  1. Karoliina/ Kolmistaan
   16.8.2016, 20:54

   Oikeassa olet siinä, että nyt kun omaa aikaa on enemmän, yritetään aina ujuttaa omat menomme noille lapsivapaille päiville. Tosin joskus on tarvetta myös ulkopuoliselle avulle.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *