Täydellinen joululahjalaukku

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten jo viime jouluna kerroin, on perheemme siirtynyt joululahjojen suhteen ekologisempaan ja järkevämpään suuntaan. Aikuisille ostetaan vain yksi täsmälahja yhteisenä koko perheeltä, jotta rahaa, aikaa ja kaappitilaa säästyisi.

Mun toive tänä jouluna oli Cambridge Satchelin Cloud Bag. Ja arvatkaapa mitä, sen myös sain. Olin niin innoissani lahjasta, että Hipsu-siskoni kertoi minun silitelleen laukkua koko aattoillan (vaikken itse asiaa ollut rekisteröinytkään).

Cloud Bag on täydellinen välikoon laukku, joka on pienempi kuin Michael Korsin iso kassini, mutta kuitenkin sinne mahtuu enemmän tavaraa kuin Filippa K:n pikkulaukkuuni.

Mitä pukki toi teille? Ja kenelle Cambridge Satchel on tuttu merkki? Tokihan minäkin sitä klassikkolaukkua kahdella etutaskulla olen nähnyt katukuvassa jo kauan, mutta vasta piparireunuslaukku sulatti sydämeni. Handmade in UK teki myös vaikutuksen.

Ihanaa uuden vuoden iltaa! Mekin suuntaamme kohta nakkien, perunasalaatin, rakettien ja lapsiperheiden varmaan seuraan!

-Karoliina-

pipo, Cos // takki, Object // huivi, H&M // farkut, Crocker (JC) // laukku, Cambridge Satchel // heijastin, Ivana Helsinki // kengät, Vagabond

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (14)
  1. Karoliina/ Kolmistaan
    4.1.2016, 10:28

    Voi jukra! Itsekin mietin, että ostaisin tuolta alesta kesälaukun.

  2. Oih, tämä postaus kävi kohtaloksi. Päädyin Cambridge Satchelin sivuille ja vihdoinkin, ehkä viiden vuoden haaveilun jälkeen, päätin -40% alen innoittamana tilata oman laukun kotiin. <3 Kiitos muistutuksesta, siis!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *