Terveiset lentokentältä

tmp_9875-Instasize_0822182912-1456557995

tmp_9875-Instasize_0822183101411626504

Moikka muruset!

Täällä sitä ollaan Grazin lentokentällä. Mukana käsimatkatavarat, kymmeniä ihania muistoja ja kuumeflunssa. Mun kurkku oli jo kipeä perjantai-iltana, mutta luulin, että se ärtyi vain lentokoneilmastoinnista. Eilen kuitenkin alkoi olo olla muutenkin jo vähän heikko ja niinpä mä sitten nukahdin kahden tunnin päiväunille. Ja heräsin niiltä kuumeessa.

Vaikkei sairastelu varsinaisesti reissua pilannutkaan, ärstyttää, että olen heti kipeänä töiden ja arjen alettua. Inhoan, kun kunto on heikko ja tärkeitä asioita jää rästiin. Sitä kun on niin vaikea oikeasti vaan levätä, mulla kun kun homma menee usein siihen, että pää täytyy to do-listoista, joita ei jaksa/voi sillä hetkellä toteuttaa.

No. Nyt kuitenkin kohti ekaa lentoa. Vaihto Frankfurtissa. Toivottavasti Buranan vaikutus kestää kotiin asti.

-Karoliina-

 

 

Kommentit (4)
  1. Siitä on myös ajottain keskusteltu, että miksi juuri kiusatun täytyy vaihtaa koulua eikä kiusaajan? Joskus myös luokan vaihto saattaa auttaa. Itse opettajana olen huomannut, että joskus jo pelkkä luokan vaihtaminen on riittävää. Joissain tapauksissa taas kiusaaja on kesän aikana muuttanut toiselle paikkakunnalle ja kiusaaminen on loppunut siihen 🙂

  2. Hei Karoliina! Mitä mieltä olet kiusatun koulun vaihdosta näin open näkökulmasta? Siskoani kiusataan koulussa ja kokee että helpoin tapa olisi koulun vaihto. Tuntuu tosi raa’alta että maailma tosiaan on näin paha.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *