Uusi postaussarja alkaa: Tehoneliöt käyttöön!

sisustus1sisustus2

Koska 55 neliötä –postaussarja on melkein lopussa (vain makuualkovi enää puutuu), päätin, että aloittelen jo toista kotiin liittyvän sarjaa.

Kuten moni teistä tietääkin, muutimme kaksi vuotta sitten 100-neliöisestä rivitaloasunnosta 55 neliön kerrostalokotiin. Moni sanoi, että emme kyllä tule mahtumaan nykyiseen kotiimme ja seinät kaatuvat pian päälle, mutta niinpä vaan 2013 tehty päätös tuntuu edelleen yhdeltä elämän parhaista.

Tokihan asunnon kokoomme vaikutti tietysti myös se, että Helsingin hintataso asunnoissa on niin huima, mutta ei pieni koti silti mitenkään pakkoratkaisulle tuntunut. Tai tunnu, edelleenkään.

Uskon, että pienestä kodistakin saa juuri sopivan perheasunnon, jos pohjaratkaisu on hyvä, keksii innovatiivisia ratkaisuja ja on valmis luopumaan rojusta. Niin ja onhan tähän kaikkeen aika monta muutakin jippoa tullut keksittyä. Niinpä päätin, että koska tiiviissä neliöissä asuminen kiinnostaa monesti teitä lukijoita, ja koska koen olevani oikea pienten kotien puolestapuhuja, voisinkin kirjoittaa jatkossa tätä sarjaa siitä näkökulmasta, kuinka pienen kodin saa toimivammaksi.

Pohdin myös, että linkkaan tähän sarjaan vanhoja aiheeseen liittyviä postauksia (jahka ne jostain löydän) ja etsin teidän kanssanne ratkaisuja myös niihin pulmiin, joihin emme ole itse vielä mitään keksineet. Niin ja jos onni suo, olisi sarjan kautta kiva päästä kuvaamaan myös muidenkin ihmisten tehoneliökoteja ja -ratkaisuja. Joten omista tai kamujen kämpistä saa ehdottomasti vinkata sähköpostiin!

Tällä linjalla siis kohti uutta viikkoa! Postauksen kuvat Instagram-suosikeistani!

-Karoliina-

Ylempi kollaasi: Kuvat lainattu Instagramin avoimilta tileiltä. Ylävasen, scandinaviahomes // yläoikea,scandinaviahomes // alavasen, sisustusinspiraatio (via saara_hki) // alaoikea, sisustusinspiraatio (via stadshem.se)

Alempi kollaasi: Kuvat lainattu Instagramin avoimilta tileiltä. Ylävasen, design_school_bilim // yläoikea, a_tearose_blooms_n_ivy // alavasen, stadshem // alaoikea, trendspanarna

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (9)
  1. Jenni/MeidänKoti
    19.5.2015, 21:22

    Tehoneliö-jutut kiinnostaa aina! Meillä asuu äiti ja 4 eri ikäistä lasta 89m2 asunnossa. Pelastus on kaksi vaatehuonetta joista toinen ihan super, nielee meidän kaikkien vaatteet niin sisä-, juhla-, kuin jemmassa olevat kulloisetkin kausivaatteet. Se hyvä puoli on että tasausesti joutuu käydä tavaroita läpi ja laittaa meille tarpeettomat kiertoon.

  2. Karoliina/ Kolmistaan
    19.5.2015, 17:41

    Joo!! Voisin aloittaa siitä 🙂 Kiitti vinkistä! Se voisi yhdistää 55-sarjan tähän uuteen sarjaan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *