Uusi postaussarja: Kolmistaan suosittelee!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka mulle tulee viikoittain mieleen joitain asioita, esineitä, merkkejä, tuotteita, ruokia tai paikkoja, joita tekisi mieleni suositella teille, hirveän usein unohdan tehdä niin. Se johtuu ehkä siitä, että koska blogini ei ole varsinaisesti tyyliblogi, tuntuisi irralliselle kirjoittaa vaikkapa lempikynsilakastaan kokonainen postaus. Mutta koska edessämme on uusi vuosi ja uudet kujeet, päätin, että uusi postaussarja saa olla se paikka, jonne kokoan omat lempparijuttuni.

Ensimmäiseksi esittelen teille mun luottohuulipunan. Tai siis paremminkin huulilakan, Kicksin oman huulilakan, jonka löysin ehkä vuosi sitten. Olin varsinaisesti mennyt Kicksiin etsimään Make Up Storen kauan huulilla pysyvää huulipunaa, mutta myyjä suosittelikin minulle lakkaa. Olin aluksi vähän epäilevä, koska ajattelin myyjän TIETYSTI suosittelevan liikkeen omaa merkkiä, mutta onneksi silti nappasin lakan mukaani. Ja niinhän siinä kävi, etten ole oikeasti tuon jälkeen käyttänyt mitään muuta huulimeikkiä (huulirasvoja lukuunottamatta tietysti).

Siinä missä huulipuna on usein vain sellainen pehmeä meikkikerros huulten päällä, lakka muodostaa oikeasti todella jämäkän ja kuivan kerroksen huulten pintaan. Lakka kestää pusut, ruuan ja tunnit. On siis ihan täydellinen meikki!

Ainoa miinus huulilakassa on se, että se kuivattaa huulia. Varsinkin, jos lakkaa lisäilee päivän aikana (koska kyllähän lakka kuluu kolmen ruokailukerran jälkeen hieman keskeltä), voi se mennä helposti paakkuisaksi huulen pintaan. Siksipä arkimeikissäni usein laitankin huulirasvaa lakana päälle tai alle, jolla huulet pysyvät pehmeinä. Tämä toki vähän vähentää lakan pysyvyyttä, mutta siitäkin huolimatta lakkaa pysyy paremmin kuin MIKÄÄN longlasting-huulipuna ikinä!

Koska Kicksin huulilakkavärivalikoima ei ole aivan täydellinen, ja himoitsen uusia värejä koko ajan (esimerkiksi sinistä, turkoosia ja mustaa!), kerro vinkkisi, jos olet törmännyt hyviin huulilakkoihin muuallakin!

Niin ja hei: Onko kategoriaa, josta toivot seuraavaa Kolmistaan suosittelee -postausta?

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (10)
  1. Mattimyöhänen kirjoittaa: Jeffree starin lakoista oon kuullu pelkkää hyvää ja niitä onkin aikalailla aina valkosesta liilaan ja pinkkiin

  2. Nyt tuli vasta mieleen tää postaus kattoa uudelleen ja huomasin et olit kysynyt lisäinfoa 😀
    Mutta joo, Suomesta MUA:aa ei valitettavasti saa, mutta verkkokauppa toimii hyvin ja toimitus kestää noin viikon. Kävipä tässä nyt sit silleen että tän postauksen innoittamana menin ostamaan noista Velvet Lip Laquereista sävyt Kooky, Symphonic ja Tranquility. Voin raportoida koostumuksesta ja pysyvyydestä ym. kun ne käsiini saan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *