Uusi taktiikka vaatteidenhankintaan!

 • OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirjoittelin tällä viikolla siitä, kuinka vaikeaa oman tyylin löytäminen onkaan. Varsinkin silloin, kun sitä vanhaa, tuttua ja varmaa haluaisi vähän muokata. Jotenkin sitä ajautuu kuitenkin vaan ostamaan tai yhdistelemään omasta vaatekaapista usein sen vanhan pään mukaan, eikä ollenkaan muista, että tavoitteena olisi uusi look.

Keksin kuitenkin jo samana iltana kun teille tyyliasioista postailin edes yhdenlaisen ratkaisun. Huomasin nimittäin, että kun ostan vaatteita tai katselen vaatekaappia, tuijotan vain yksittäisiä vaatteita sen sijaan, että voisin miettiä, mitä kokonaisuutta haluan hakea. Ehkäpä ongelma onkin ollut siinä, että olen jo hiffannut mistä vaatteista pidän tai mitkä sopivat minulle, mutta en ole vielä päässyt ajatuksissani niin pitkälle, että osaisin yhdistää ne yksittäiset kappaleet oikein toisiinsa.

Yhdistelyhommien avuksi olen toooooodella pitkän ajan jälkeen intoutunut ostamaan tällä viikolla peräti kolme muotilehteä, ja selaamaan Instagramiakin vinkkipankkisilmällä. Näitä medioita seuratessani huomasin, ettei ne vaatteet, joihin yleensä sortuisin, tukisikaan ehkä sitä kokonaistyyliä, johon haluaisin pyrkiä. Ja toisaalta: Kaapistani puuttuu aika monta peruselementtiä kohti naisellisempaa Marimekko meets. rokkimimmi -vaatekaappia.

Eilisiltana lähdin kavereidemme juhlaan yllä olevalla tyylillä, ja tuntui kyllä sille, että se oli itselleni harppaus eteenpäin. En muista, olisinko koskaan käyttänyt tiukkaa paitaa ja lyhyttä hametta samassa asussa. Ja vieläpä huulipunan kanssa.

Jos teille tulee mieleen jokin instagrammaaja, jota minun kannattaisi tyyliseikkojen puolesta seurata, kertokaa ihmeessä!

-Karoliina-

takki, Monki // poolo, Gina Tricot // laukku, Michael Kors // hame ja sukkikset, H&M //kengät, Vagabond // huulimeikki, Kicksin oma huulilakka

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (13)
 1. Heippa! Jäin miettimään tätä. Esimerkiksi hyvän mielen vaatekaapissahan painotetaan sitä, että vaatteiden täytyy vastata sitä, mistä sä itse tykkäät ja missä tunnet olosi hyväksi. Mulle jäi kirjasta mieleen lause, jossa sanottiin, että kaikkia persoonallisuuden piirteitä ja hassuja fiiliksiä ei tarvitse ilmaista vaatteilla, vaan omasta luonteesta ja fiiliksestä pääsevät kanssaeläjät perille varmasti ilmankin, että niitä yritetään tuoda esille vaatteilla. Onko sulla kuitenkin hakusessa tyyliisi nimenomaan se, mikä tuntuu kivalta päällä ja näyttää silmään hyvältä vai karkaako ajatus siihen, ilmaiseeko vaatteet sun sen hetkistä fiilistä? Kannattaa erottaa nämä kaksi asiaa toisistaan. Toki vaatteiden tulee kuvata ja ilmaista sinua, mutta sinä itse olet pitkään samaa kaavaa noudattava juttu eli jokaista tunnetilaa ei tarvitse erotella vaatevalinnoilla. 🙂 Tää aihe puhututtaa mua tosi paljon!

 2. Karoliina/ Kolmistaan
  10.9.2015, 19:49

  Toki muut ihmiset ympärillä vaikuttavat fiilikseen, mutta mä kyllä kuitenkin uskon, että eniten vaan pohdin, kuvaako tyyli MINUA. Ja siitä se morkkis iskee, jos peilikuva ei vastaa sisäistä minää ja fiiliksiäni!

  Uhana-paita on muuten yksi lemppareistani!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *