Vihdoinkin terveellinen ja houkutteleva lastenmuromerkki!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAMuistatte varmasti viime syksyn kirjoitukseni lapsille suunnattujen elintarvikkeiden sokerimääristä. Silloinhan kummastelin sitä, miksi kaikki vähänkin lapsia houkuttelevat tuotepakkaukset sisälsivät vielä enemmän sokeria kuin vastaavat ”aikustuotteet”. Huutelin jo silloin houkuttelevien, mutta terveellisten lastentuotteiden perään, ja siksipä olen nyt todella tyytyväinen : Rukouksiini on vastattu!

Berrypicker on kotimainen muro- ja puurovalmistaja, jonka tuotteissa on kodillaan niin sisältö, maku kuina ulkoasukin. Söpöihin, lapsia innostaviin pakkauksiin, on sisällytetty vain hitaita hiilareita sisältäviä puuroja ja muroja. Sellaisia, joihin ei ole lisätty lainkaan suolaa, eikä valkoista sokeria.

Kuin pisteenä i:n päälle tulee vielä tuotteiden saatavuus ja hinta. Muropaketti maksaa 3,90 ja kuuden pussin puuropaketti puolestaan 4 euroa. Voi kai siis sanoa, että hinnat ovat todella kilpailukykyisiä ihan kaikkien muidenkin merkkien kanssa. Ja arvatkaapa mitä? Näitä tuotteita ei tarvitse etsitä edes erikoisliikkeistä, vaan ne ovat saatavilla ihan tuolta S- ja K-ryhmien tavallisilta ruokakauppahyllyiltä.

Lopuksi vielä: Sain kuvissa näkyvät pakkaukset sekä puuroa, että muroja testiin, mutta onpahan noita tullut itsekin jo kaappiin ostettua. Yhteenveto: Tämä ei ole siis millään tavalla mainos tai yhteistyöpostaus. Satun vaan olemaan niin äärettömän innoissani, että joku fiksu suomalainen tajusi tarttua tähän markkinarakoon. Hyvä Berrypicker!

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (20)
  1. Berrypicker
    5.5.2015, 09:57

    Tuorepuuro on tarkoitettu ensisijaisesti valmistettavan kylmään maitoon, mutta sen voi myös sekoittaa kuumaan mikäli haluaa lämmintä puuroa. Kaurahiutaleet on esikypsennetty höyryttämällä, joten varsinaista keittämistä ei tarvita. Näin tuorepuurosta voi nauttia missä vain. Maidon voi myös korvata kaura- tai soijamaidolla.

  2. Berrypicker
    5.5.2015, 09:39

    Selvitän hinta asiaa hieman. Berrypickeriä on vielä myynnissä vanhoissa pakkauksissa, joissa tuo korkeampi VANHA hinta. Vanhat pakkaukset olivat käsinpakattavat ja siksi tuotteen hinta muodostuin kuluttajalle kallis. Koska halusimme kuluttajalle sopivamman hinnan teimme pakkausuudistuksen. Samalla myös murojen makua kehitettiin entisestään puuttumatta kuitenkaan ravitsemuksellisesti hyviin ominaisuuksiin. Kaksi eri hintaa on siis noin. kuukauden kestävän siirtymäkauden ongelma.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *