Viikko aatonaattoon. Mitä pitäisi vielä tehdä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATäällä Helsingissä vihmoo vesisade ja ruoho vihertää vielä pihamaalla. Aika vaikea uskoa, että jouluun on enää viikko. Mutta kyllä vaan, sieltä se on tulossa.

Oma joulumieleni on alkanut nousta sitä tahtia, mitä enemmän olen saanut saatettua työjuttuja loppuun. Ja koska joulujuhlaa vietetään jo tämän viikon lopulla, tuntuu sille, että voi vihdoin alkaa fiilistellä joulua ja lomaa jo vähän etukäteenkin.

Olenkin tässä pohtinut, millä tavalla voisi parhaiten nauttia tästä joulunalusviikosta. Kotia on jo koristeltu, vähäiset paketitkin jo hankittu ja joulumusaa kuunneltu jouluradiosta (suosikkini on muuten tuo xmas-radio). Niin ja F:lle olen lukenut jouluaiheisia kirjoja.

Mutta mitenkäs muuten tämän yhden vuoden parhaista viikoista voisi parhaiten viettää? Olisi ainakin ihanaa…

 • keittää riisipuuroa.
 • leipoa jotain jouluista herkkua.
 • kutsua ystäviä kylään.
 • katsoa joululeffoja.
 • käydä kauneimmissa joululauluissa.

Niin ja mitä muuta? Kerro, millaiset askareet ja puuhat kuuluvat sinun joulunalustouhuihisi?

Meillähän on se onnellinen tilanne, että menemme lapsuudenkotiini valmiiseen jouluun ja joulupöytään, joten kaikki sellaiset huolet eivät meitä paina.

Niin ja tätä olen joskus muulloinkin kysellyt, mutta vastauksia tarvitsen vieläkin: Mitä joululeffoja suosittelisitte tälle hömppäleffoista nauttivalle romantikolla?

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (30)
 1. Tintti // Hetken vaan
  23.12.2014, 00:10

  Viikunahilloa löysin ihan Prismasta, siellä oli kyllä hilloa ihan joka lähtöön! En oikein harrasta noita hilloja yleensä niin kaikki kookoshillot sun muut näytti tosi eksoottisilta 😀

 2. Kolmistaan-Karoliina
  20.12.2014, 19:45

  Oi! Sekin on ihana leffa!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *