Viikon kirppislöytö : Lastenhuoneen retropurnukat

P1 P2 P3Voih! Nyt on kyllä jäänyt tämä Viikon kirppislöytö -sarja auttamatta muiden postausten jalkoihin. Pitänee ryhdistäytyä. Ja tehdään se niin, että esittelen nyt kaksi löytyä yhden sijaan. Ihan jo siksikin, että nämä löydöt nököttävät parina toisensa kyljessä ihan oikeassakin elämässä.

 

TUOTTEET Pelitinen raitapurnukka ja muovinen Hello Kitty -purkki
OSTOPAIKAT Peltipurkki Kallion Puistokirppis goes Diakonissalaitos, muovinen purnukka Hankasalmen KihveliKirppikseltä
HINNAT Peltipurkki 4e, muovipurnukka 2,5e
KÄYTTÖKOHDE F:n huoneeseen pienten tavaroiden säilytykseen. Nyt peltipurkissa majailee F:n liidut, Hello Kittyssä on puolestaan F:n korut.
KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET Peltipurkissa oli teippejä ja teippien jättämiä liimajälkiä. Myyjä kertoi, että ne lähtevät pois, kun hinkkaa teippikohtaa käsidesillä. Tämä oli täysin uusi tieto minulle, ja vinkki oli kyllä loistava: Purkki puhdistui täysin. Muovipurnukan pesin tiskiaineella.
ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA Ihania löytöjä. Pienen tytön huoneessa ei todellakaan voi olla liikaa säilytystilaa kaiken maailman tilpehööreille.
OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE 5/5

Olen huomannut olevani retropurnukkafani. Käsi ylös, jos sieltä löytyy muita purkkeihin hurahtaneita!

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

 

Kommentit (19)
 1. Miia-Rebekka
  3.11.2014, 20:40

  Valkoisesta, maalatusta, lastulevyseinästä sain hiuskiinteellä tussi- ja kuulakärkikynätahrat pois ilman että seinään jäi kiinteestä jälkiä, mutta en sitten muualta ole kokeillut. Suikutin siis jäljen päälle hiuskiinnettä ja ennen kuin se ehti kuivua, pyyhin pois kostealla rätillä.

  Varmaan kannattaa kokeilla kuitenkin sillä varauksella, että lakasta saattaa jotain jälkiä jäädä.

 2. Karoliina/ Kolmistaan
  2.11.2014, 22:54

  Hei kuule, ei tarvitse mitään anteeksipyytelyä 🙂 Maailmaan mahtuu mielipiteitä ja kommentteja. No worries. Hyvä, että saa itseään ilmaista!

  ”Tunkemisesta” sen verran, että kun ohjelmaa kuvattiin 55 neliön kämpässä 7 kuukautta, olisi ollut hieman epäluontevaa asustella kaapissa tuo aika. Eskon elämään kun nyt sattuneesta syystä kuuluin ja kuulun.

  Sitä vaan hiukan kummastelen, miksi ihmeessä tulit tänne blogiin asti minua katsomaan, jos niin kovasti häiritsin sinua jo ihan sarjassakin…

  Joka tapauksessa: Oikein kivaa syksyä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *