Voita 100 euron lahjakortti IKEA-tavarataloihin sisustushaaveidesi avulla!

P3020365.JPG

P3020367.JPG

ikea1.jpg

PicMonkey CollageIKEA.jpg

201723_idip12a_01_PH140509.jpg

201724_idip16a_01_PH141080.jpg

Kaupallinen yhteistyö: IKEA

Minusta on ihana suunnitella sisustuksia ja visioida, millainen huonekalujärjestys, värimaailma ja pienet koristeet sopivat minnekin tilaan. Olen kuitenkin yhä useammin alkanut pohtia, että tarvitsisin omien visioideni tueksi ammattilaisen apua. Mitä, jos en näekään huoneen potentiaalia, kun päähäni on iskostunut niin vahvasti olettamus siitä, mihin kohtaa huonetta mikäkin huonekalu laitetaan? Entä jos pienellä rohkaisupotkulla ihan kiva huone muuttuisi upeaksi ja saisiko toisen ihmisen ammattitaitoinen käsi kotiini asteen verran lämpimämmän tunnelman?

Olenkin miettinut, kuinka ihanaa olisi pompotella omia sisutusideoita alan ammattilaisen kanssa niin, että jokaisesta tilasta ja huoneesta saisi varmuudella sen kaikkein parhaimman toimivuuden ja ulkonäön irti. Sitä kun itse usein on jämähtänyt niin vanhoihin ajatusmalleihin, jolloin freeseille ja uusille ideoille todella olisi tilaa.

IKEA-tavaratalojen tarjontaa kuuluu nykyisin tuotteiden lisäksi useita erilaisia palvelukonsepteja. On keittiösuunnitelupalvelu, kokoamis- ja asennuspalvelu, IKEA-bussi sekä tavaroiden kotiinkuljetus, jota minäkin olen useamman kerran käyttänyt. Nyt IKEA aikoo laajentaa palveluitaan entuudestaan. IKEA nimittäin kehittää juuri paraikaa sisustussuunnitelupalvelua Suomeen, jonka tarkoitus on helpottaa sisustajien ja kodin laittajien elämää vieläkin enemmän. Ei varmasti tarvitse sanoa, että olen tästä tiedosta suorastaan riemuissani! Olen nimittäin aina ihaillen katsellut IKEA-tavaratalojen esimerkkihuoneita ja nettisivun kuvia pohtien, voisinpa itsekin keksiä jotain noin hienoa, käytännöllistä, kätevää ja kaunista. Tiedättehän ne täydelliset pienen tilan kodit, seinään kuin näkymättömästi häviävät megakokoiset säilytysjärjestelmät ja ihanan rento, mutta harkittu tunnelma? No. Sellaista yleellisyytä voisi nyt olla mahdollista saada omaankin kotiinsa, kun suunniteluvaiheessa apuun saisi todellisen IKEA-asiantuntijan. 

Jos suunnitelupalveluasiat ovat lähellä sinuakin, etkä pistäisi pahaksesi extrarahaa sisustukseen, vastaa seuraaviin kysymyksiin ja olet mukana 100 euron IKEA-lahjakortin arvonnassa. Arvonta-aikaa on viikko, eli se päättyy torstaina 9.3.2017 klo 20.30.

 1. Oletko harkinnut käyttäväsi joskus sisustuspalvelua? 
 2. Millaisiin sisustuspulmiin kaipaat eniten apua`
 3. Mitkä tilat tuottavat eniten ongelmaa sisustuksen suhteen? 
 4. Paljonko olisit valmis käyttämään aikaa ja rahaa sisustuspalveluun? 
 5. Toivoisitko, että suunnittelu tapahtuisi IKEA-tavarataloissa vai kotonasi? 

Onnenpotkuja arvontaan. Sisustusunelmien täyteistä iltaa! Valitsin tuohon postauksen alkuun kaikkien aikojen IKEA-sisustussuosikkini.

-Karoliina-

Kuvat: IKEA & minä 

 

Kommentit (42)
 1. 1. Olen harkinnut

  2. Tällä hetkellä iso vaatehuone kaipaisi uusia hyllyjä ja tehokkaampaa säilytysjärjestelmää. Myös pienen pojan huoneeseen vinkit olisi tervetulleita.

  3. Makuuhuoneet jotka ovat pieniä ja niihin pitäisi mahduttaa useampi toiminto esim. leikkitila tai työskentelytila

  4. Aikaa voisin käyttää sisustuspalveluun noin 1-2 h ja rahaa noin 100 euroa.

  5. Suunnittelu voisi tapahtua Ikea tavaratalossa. Kotona vain mitat ja kuvat suunnittelua kaipaavasta kohteesta.

 2. Olen miettinyt että kaipaisin apua kotimme säilytysratkaisuiden miettimiseen, tuntuu että huonekaluja on hirveä määrä mutta mihinkään ei silti saa tavaroita kunnolla järjestykseen. Olisi ihanaa saada apua olohuoneen, eteisen ja lapsen huoneen säilytyskalusteiden valintaan. Ihailen aina Ikeassa näyttelytilan esimerkki-asuntoja, pieniin neliöihin on laitettu todella paljon fiksua säilytystilaa. Olisi upeaa jos sisustuspalvelua olisi mahdollista saada kotiin!! Myös nettisivuilla käytettävissä oleva virtuaali-sisustusohjelma olisi kätevä, missä voisi mallailla eri kalusteiden paikkoja oman kodin pohjapiirustuksen pohjalta 3D:nä. On hankala sanoa minkälaisen summan olisin palvelusta valmis maksamaan mutta jonkin järkevän summan tottakai ammattilaisen avusta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *