Yksi päivä Helsingissä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Multa kysytään aina aika ajoin, mikä siellä Helsingissä asumisessa on sitten niin erikoista. Miksi maksaa asumisesta puolet enemmän kuin muualla? Mikä on niin erityistä, että neliöistä tingitään, jotta sijainti olisi oikea.

Tästä voisin kirjoittaa varmasti vaikka kymmenen postausta, mutta tässäpä nyt ainakin muutama syy: Milloin tahansa, melkeinpä mihin vuorokauden aikaan tahansa, astuessa ulos ovesta (tai vähintään matkustaessa parinkymmenen minuutin matkan) ympärillä on aivan hirveästi tehtävää ja nähtävää. Ei tarvitse pyöritellä peukaloita yksin, vaan voi mennä syömään jonnekin uuteen paikkaan, katsella ihmisiä, lähteä konserttiin tai nähdä uusia ja vanhoja ystäviä.

Tai kuten maanantaina teimme. Matkustimme bussille keskustaan, käppäilimme auringonpaisteessa, ihailille luistelijoita, söimme, ostimme pari tärkeää juttua ja matkustimme takaisin bussilla kotiin niin, että F nukahti – kuten aina – samantien bussinpenkkiin.

Mikä sinun kotipaikkakunnassasi on parasta? Minulle se on vapaus. Vapaus tehdä ja nähdä joka päivä ihan mitä vain!

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (40)
  1. Asun itse Sotkamossa (Vuokatti kuuluu tähän myös, se kertoo monille paljon enemmän kuin Sotkamo 😀 ), 11 000 asukkaan kunta Kainuussa. Olen jo vuosia haaveillut muuttamisesta isoon kaupunkiin, mutta koska olen aina asunut täällä niin on todella vaikea lähteä. Nyt onneksi olemme alkaneet tehdä tosissaan asioita sen eteen että päästäisiin muuttamaan, Helsinkiin luultavasti. Täällä on ahdistavaa juuri se ettei ole tekemistä, jos ei tykkää urheilla tai olla luonnossa. Lisäksi kauppojen valikoima on todella huono, viimeksi eilen taas järkytyin kun täällä ei ollut kaupoissa edes Fairy Platinum tiskiainetta 😀 Puhumattakaan mistään kosmetiikasta vaikkapa. Ystäväni on naureskellut miten meidän ainoa kahvila on auki arkisin 9-17 ja lauantaisin muutaman tunnin aamupäivästä. Juuri esimerkiksi Helsingissä käydessä on aivan ihana se vapauden tunne, se kaupunki ei nuku edes yöllä 🙂

  2. En tiedä vastaatko enää vanhempien kirjoitusten kommentteihin, mutta kokeilempa onneani. Olisiko sinulla vinkkejä, mitä Helsingissa voisi nähdä / tehdä 1,5 -vuotiaan lapsen kanssa? Olen menossa lapseni kanssa ystäväni luo muutamaksi päivksi Helsinkiin ja jotain mukavaa olisi kiva tehdä. Ystävälläni ei ole lapsia, joten ei ehkä mitään yksinomaan lapsille tarkoitettua. Kiitos jos ehdit vastata!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *