Nivea Creme

Nivea Creme, se metallinen, sininen purkki. Se nivean paksu, erittäin rasvaisen untoinen valkoinen voide. Sanoisin, että tämä Nivean klassikko tuote on tuttu melkinpä meille kaikille. Tämä yleisvoide sopii niin aikuisill ekuin lapsillekkin ja sitä voi käyttää usealla eri tavalla. Se on saatavilla melkeinpä kaikissa kaupoissa, eikä maksa paljon.

Itse olen oppinut muutaman niksin vuosien mittaan, jotka liittyvät tähän voiteeseen. Moni muukin varmaan tietää nämä. Ajattelin jakaa muutaman, jos näistä olisi jollekulle hyötyä.

  1. Vartalovoide -kantapäitä myöten

Käytän Nivean Cremeä lähinnä vartaloni kuivimpiin kohtiin. Sen koostumus on omaan makuuni liian paksu käydäkseen vartalovoiteesta, mutta se on erinomainen esimerkiksi kuiviin kantapäihini ja kyynerpäihin. Joskus olen käyttänyt Niveaa myös ihan käsivoiteena. Pssst. Nivean sivuilla sanotaan, että voidetta voisi käyttää myös huuliin.

  1. Meikinpoistossa

Jos meikinpositoaineeni sattuu loppumaan ennekuin ehdin ostamaan uutta käytän Nivean Cremeä tällöin. Hieron vähän rasvaa kauttaaltaan kasvoille. Kun näyttää, että meikki on hyvin irronnut pyyhin voiteen pois kasvoiltani huolella milloin talouspaperilla milloin vanulapulla. Lopuksi käytän kasvovettä.

Pssst. Nivean sivuilla sanotaan, että voidettta voi käyttää naamanpuhdistuksen lisäksi myös kasvonaamiona.

  1. Yövoiteena

Itse en ole oikein ikinä ostanut hienoja yövoide-nimikkeellä olevia ravaputleita itselleni. Olen joko käyttänyt päivävoidetta tai en laisinkaan mitään. Viimevuosien aikana olen kuitenkin alkanut käyttää Nivean cremeä yövoiteena aina silloin tällöin, kun laitan voidetta kasvoilleni yöksi (hätätilanteessa käytän tätä myös päivävoiteena). Koska voide on itsessään niin paksua, vähällä selviää pitkälle.

-H

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *