Ladataan...
Koti Kumpulassa

 

Nuo tekstien sisällä todella törkeästi ja huonosti sijaitsevat mainokset eivät ole minun valintani vaan Lilyn uusi mainoskäytäntö. Jatkathan lukemista mainoksen jälkeenkin. Lisää asiasta täällä.

 

Blogi jatkaa tästä hetkestä eteenpäin päivittymistä osoitteessa: http://www.menaiset.fi/blogit/koti-kumpulassa

Syynä osoitteen vaihdokselle on ihan vain nuo mainokset keskellä postauksia, joita Lilyyn on nyt lisätty. Kyseessä piti olla kokeilu, mutta pari viikkoa tätä on harjoiteltu eikä se sovi minulle. Sopimusbloggaajat eivät niistä joudu kärsimään, mutta me muut kyllä. Mitään mainostamista vastaan minulla ei ole, mutta kun mainos lyödään oman kirjoitukseni sisälle, se ei käy. Me Naiset ei todellakaan ole mainosvapaa blogiyhteisö eikä sellaista ole olemassakaan! Haluan kuitenkin kirjoitella osana yhteisöä ja ainakaan tällä hetkellä Me Naiset ei ole mainostanut törkeästi keskellä blogikirjoituksia, joten jatkan blogiani siellä.

Mutta siis, tervetuloa jatkamaan lukemista uudessa osoitteessa!

 

-R

 

Ladataan...
Koti Kumpulassa

 

Nuo tekstien sisällä todella törkeästi ja huonosti sijaitsevat mainokset eivät ole minun valintani vaan Lilyn joku uusi kokeilu. Toivotaan, että loppuu pian! Jatkathan lukemista mainoksen jälkeenkin. Lisää asiasta täällä.

 

Kerroinkin jo aiemmin Weledan kylpytuotteista lapsille, mutta laajasta valikoimasta löytyy laadukkaita ja turvallisia luonnonkosmetiikkatuotteita myös vauvoille. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä tai mineraaliöljypohjaisia aineita tai hajusteita ja ovat kehitelty hoitamaan ja suojaamaan vauvojen herkkää ihoa käyttäen hyväkseen luonnon arvokkaita antimia. Tuotteilla on erittäin hyvä siedettävyys myös erittäin herkällä iholla, ne ovat dermatologisesti testattuja ja niitä voidaan käyttää vastasyntyneestä lähtien. Näiden kylpytuotteiden* lisäksi Weledalta löytyy vauvoille ja lapsille vaikka mitä muuta. Suosittelen lämpimästi tutustumaan!

 

 

Weledan Calendula -sarjan kontrolloidusta luomuviljelystä peräisin oleva kehäkukan uutteet rauhoittavat ihoa. Puhtaat kasviöljyt hoitavat ihoa hellävaraisesti ja edistävät lämmittävän suojakerroksen muodostumista suojaten vauvaa. Näin vauvan elimistö voi kehittyä terveellä tavalla.

Weledan kylpytuotteista isommille lapsille kirjoittelin aiemmin täällä! Samassa on muutama sananen myös Weledasta itsestään.

Mukavaa viikonloppua!

*tuotteet saatu / Sugar Helsinki

-R

 

Ladataan...
Koti Kumpulassa

 

Nuo tekstien sisällä todella törkeästi ja huonosti sijaitsevat mainokset eivät ole minun valintani vaan Lilyn joku uusi kokeilu. Toivotaan, että loppuu pian! Jatkathan lukemista mainoksen jälkeenkin. Lisää asiasta täällä.

 

Yhteistyössä: Kaffa Roastery

Olen testaillut Kaffa Roasteryn Kaffa Kotiin -palvelua*, jossa kahvilähetys tulee suoraan kotiin joko kerran viikossa, joka toinen viikko tai kerran kuukaudessa, valintani mukaan. Kaffa Roasterystä kirjoittelin jo aiemmin täällä ja heidän kahvinsa on kyllä erittäin tuoretta, laadukasta ja hyvää. Kannattaa lukea!

Palveluun kirjaudutaan Kaffa Kotiin -sivuilla ja sitä kautta luodaan tili sekä tehdään itse tilaus. Valitaan haluttu kahvi, kokonaiset pavut vai valmiiksi jauhettu sekä kuinka usein kahvi toimitetaan kotiin sekä valitaan maksutapa. Jos ei itse halua päättää, että mitä kahvia haluaa tilata, voi valinnan jättää paahtajalle. Pavut siis paahdetaan Helsingin Punavuoressa ja jokaisessa paketissa lukee paahtopäivämäärä ja vieläpä paahtajan nimi. Tilausta pystyy muokkamaan myös sivujen kautta.

 

 

Sitten vain odottelemaan ja kahvilähetyksiä alkaa tulla tietyin väliajoin. Itselläni kahvihammasta kolottaa niin usein, että valitsin tilaukseni toimitettavaksi postilaatikkoon kerran viikossa. Meillä on kahvimylly käytössä, joten jauhan pavut itse ja tilaukseeni valitsin kokonaiset pavut. Kahvi on siis juotaessa todellakin tuoretta!

 

*palvelu saatu

 

-R

Pages