Valmiina reissuun!

PSX_20170724_144111.jpg

 

Kyllästyttiin Suomen hyytävän kylmään kesään ja varattiin lauantaina hotelli sekä lennot Kroatiaan. Torstaina lähdetään ja viikko nautitaan lämmöstä (toivottavasti ainakin) ja tottakai huiman kauniista maisemista sekä hyvästä ruuasta. Lennetään Helsingistä Splitiin ja hotellilta lupasivat järjestää kuljetukset ja turvaistuimet lapsille, jotta pääsemme Baŝka Vodaan hotellille mahdollisimman näppärästi.

Tekisi mieli ottaa mukaan vain normaalit rattaat, mutta pakko meidän varmaankin on tuplikset rahdata, jotta lentokentillä ym. saa pienimmät lapset turvallisesti rattaisiin. Kolmevuotias kuitenkin on sen verran nopea liikkeissään, että joutuu helposti hukkaan ihmisvilinässä. Toivottavasti muuten rattaat saa viedä koneelle asti. Yleensä on kyllä onnistunut, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Se helpottaa kyllä huomattavasti niin ei tarvitse kanniskella lapsia ja käsimatkatavaroita molempia!

Mutta innoissaan täällä odotetaan reissua! Sofia muistaa jo millaista on reissata ja varsinkin kuinka ihanaa on kun on lämmin. Itse odotan myös eniten sitä lämpöä ja niitä kuvankauniita maisemia. Lämpöä ei täällä nyt ole ollut tarjolla, joten pakkohan se on hakea muualta. Yritän pakata mahdollisimman kevyesti, koska yleensä meikäläisellä on tapana pakata ihan liikaa vaatteita, joista sitten tulee käytettyä vain muutamia kun rannalla kuitenkin oleskellaan suurin osa päivästä bikineissä. Sellaista vain mietin, että myydäänköhän Kroatiassa kauramaitoa vai raahataanko yksivuotiaan maidot täältä?

 

-R

 

Kommentit (2)
  1. Oi ihanaa reissua! Ja teiän Sofialla on tuo ihana mekko, jonka ajattelin hankkia meiän isommalle jos sellaista ei synttärilahjaksi saa. 🙂

    1. Kiitos! <3

      Meillä kanssa on himoittu tätä mekkoa siitä asti kun serkkutytöllä sellainen oli päällä! Tänään sitten löytyi alesta. 🙂 Voi onnen päivää!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *