Viikonloppu täynnä ihania juttua

Perjantaina lasten serkku, siskoni tytär, tuli meille yökylään ja tehtiin kaikkea kivaa! Ihan parasta nähdä kun lapsilla on hauskaa. Sitä ei voita mikään. Lauantaina lapset menivät vuorostaan mammalaan yökylään ja minun oli tarkoitus siivota, mutta katsokaa miten kävi:

 

PhotoGrid_1499078550415.jpg

 

Aurinko paistoi niin lämpimästi takapihan uusille terassituoleille, että pakkohan ne oli testata! Voi kuinka paljon nautinkaan auringosta. Se lämmön tunne iholla on kyllä se, mitä kaipaan aina välillä. Todella harvoin sitä tulee enää aurinkoa otettua vaikka kuinka ihanaa se onkin. No, sain kuin sainkin viikkosiivouksen tehtyä ja kyllä siitäkin vaan hyvän olon saa.

 

PhotoGrid_1499108323092.jpg

PhotoGrid_1499078704543.jpg

Viikonloppuun sisältyi myös hiusten letittelyä ja uudella divaailla lepäilyä. Pikkumies otti siinä jopa pikkupäikkärit ja minä köllöttelin muuten vaan. Ihana lepopaikka! Hiusten letitysrintamalla menee myös vahvasti ja melkein joka päivä joku letti väännetään tukkaan. Kyllä se siitä! Harjoitus tekee mestarin.

 

PhotoGrid_1499078806430.jpg

 

Lauantaina käytiin miehen kanssa kahdestaan syömässä ja iltaa istumassa. Tervetullutta herkkua kyllä ja näiden iltojen avulla sitä jaksaa arjessakin paremmin. Kahdenkeskeinen aika on ainakin meidän parisuhteelle kullanarvoista! Ilman isovanhempia ei näitä hetkiä varmasti olisi.

Sunnuntai mentiin taas lasten ehdoilla ja tänään kävin lasten kanssa poliisilaitoksella tekemässä passihakemukset esikoiselle ja kuopukselle. Keskimmäisen passi on vielä pari vuotta voimassa ja meidän vanhempienkin passit samoin. Suunnitteilla on siis jonkinlainen kesälomareissu, mutta sen enempiä ei vielä olla varailtu. Haaveiltu kylläkin! 

 

-R

Hei muuten. Lily on näköjään laitellut ärsyttäviä mainoksia sisälle blogeihin ja ainakin mobiilissa ne näkyvät heti otsikon alla! Melko tylsää, mutta ei sille oikein voi mitään. Toivotaan, että palattaisi taas takaisin siihen aikaan, kun mainoksia ei heitellä keskelle blogikirjoituksia! Aikalailla häiritsee lukemista.

 

Kommentit (2)
  1. Ihana letti (ja kaikki muutkin kuulumiset <3) 🙂

    1. Kiitos sinä ihana! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *