Iris Hantverk

Kuten viimeksi mainitsin, olin viikonloppuna Tukholmassa ystäväni, ihanan Anna Vihervaarasta -blogin Annan kanssa ja tarttuipa sieltä mukaani ensimmäinen hankinta uuteen kotiimme. Nimittäin kaikessa koomisuudessaan wc-harja. Luulenpa tämän olevan asia, jonka vain toinen nainen, korjaan toinen sisustushullu nainen voi ymmärtää. Mieheni ilme oli kyllä näkemisen arvoinen hankintani nähdessään. Ehkä ihan kaikilla ei tulisi mieleen raahata wc-harjaa mukanaan Tukholmasta saakka. Mutta kun se ei ollut vain wc-harja vaan the wc-harja.

Iris Hantverk on tuttu merkki minulle jo ennestään. Tiesin kyseessä olevan ruotsalainen, luonnonmukaisiin materiaaleihin perustuva sarja. Luulin sarjan tuotteiden koostuvan lähinnä erityyppisistä harjoista. Yllätyksenä siis tulikin se, miten paljon muitakin tuotteita sarjalta löytyykään, kun kävelin sisään heidän liikkeeseensä. Itseäni miellytti erityisesti sarjan betonista ja marmorista valmistetut tuotteet, erikokoiset ja -muotoiset kulhot, purkit ja telineet keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Tuotteet vaikuttivat laadukkailta ja kestäviltä ja liikkeissä (joita tuli vastaan parikin) oli ihana fiilis. Etsimällä lisää tietoa sarjasta huomasin, että tuotteiden suunnittelusta ja konseptoinnista vastaa joukko ruotsalaisia huippusuunnittelijoita. Tuotteissa käytetään pääosin luonnonmateriaaleja ja lähes kaikki sarjan harjat valmistetaan käsityönä näkövammaisten käsityöläisten toimesta. Tykkään!!

  ( kuva täältä)

( kuva täältä)

(kuva täältä)

(kuva täältä)

Kommentit

Essi // Koti rakennetaan tunteella (Ei varmistettu) http://kotitunteella.blogspot.fi

:D todellakin ymmärrän! Kokoajan yritän hillitä itseäni, että en ostaisi jotain nurkkiin pyörimään... Mutta raaskiiko noin kaunista wc-harjaa edes käyttää? ;D ihana on!

koti rinteessä

Mä veikkaan, että saan niin kuulla tästä(kin) vielä! ;D Mä yritän perustella tän itelleni niin, että parempi tehdä hankintoja nyt etukäteen. Luulen, että projektin loppupuolella alkaa häämöttämään myös kukkaron pohja ;)

kalliollekukkulalle/Viivi (Ei varmistettu) http://www.kalliollekukkulalle.fi

Aivan mahtava! Me ollaan pääsiäisenä lähdössä Tukholmaan, tosin en yhtään tiedä onko silloin mikään paikka auki. Mun ehdoton Tukholman suosikki on tällä hetkellä http://svartvitarum.se Kungsholmilla. Mistäs tuo Iriksen liike löytyy?

koti rinteessä

Oi, vaikuttaa hyvältä!! Iriksen liike oli Kungsgatanilla sekä vanhassa kaupungissa ihan sillä pääkadulla. Kannattaa myös käydä Illums Bolighusissa, ostin sieltä pari printtiä, mutta olisin löytänyt sieltä vaikka mitä ihanaa :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.