Julkisivut

Olinpas kokonaan unohtaa lisätä tulevan talomme julkisivukuvat tänne blogin puolelle. Ohessa siis julkisivut joka ilmansuunnasta, joista saa paremman kokonaiskuvan siitä mitä olemme lähdössä rakentamaan. Talomme arkkitehdistä ja pohjasta olen kirjoittanutkin jo aikaisemmin. Tarkoituksena on siis yhdistää moderniin puutaloon rapattua pintaa parvekkeille ja pihan terassille suojaa antavien rapattujen muurien avulla. Sinänsä muuten talomme tulee olemaan aika simppeli ilman sen suurempia "erikoisuuksia". Yksi talotehdas kandidaatti sanoikin, että ihana alkaa tekemään tarjousta näin selkeästä ja simppelistä talosta. Ilmeisesti jonossa oli tarjouspyyntöjä vähän erikoisemmista kohteista. Meistä tuntuu, että talomme on juuri passeli meidän perheellemme. Meidän näköisemme talo. Ihastelusta huokaillen seuraan silti blogimaailman puolella myös muutaman erikoisemman talon valmistumista!

 

 

Kommentit

N / TillinRaksa (Ei varmistettu) http://www.tillinraksa.blogspot.fi

Kaunista ja tyylikkään yksinkertaista. Wau-elementtinä varmastikin kauniit ja isot ikkunat. Ja niistä pitääkin sanoa, että aivan ihanat nuo kaksiosaiset ikkunat :) Jos pystyisin vielä vaikuttamaan, niin meillä talomme olohuoneen huonekorkeus nousisi viisteellä niin, että saisimme olohuoneen ikkunoiden päälle tuollaiset pienet suorakaiteen muotoiset ikkunat. Siis hyvin Loft-tyylistä (mistä pidän yli kaiken). Ikkunoita ei enää voi vaihtaa, joten se juna meni meiltä ohi. Mutta aina ei voi kaikkea tietää ja mieli ehtii muuttua tässä raksatessa moneen kertaan. Kannattaa muuten käydä tsekkaamassa ikkunakokoja, jos teillä vaan on mahdollista. Meillä tuli mielestäni 20cm liian isot (leveät) ikkunat lasten huoneisiin, sillä kapeammatkin olisivat toimineet valon suhteen (ikkunat ovat lattiasta 2,3m korkeat). Olisi myös säästynyt seinätilaa. On vaan niin hirveän vaikea kuvitella ikkunoita pohjapiirustuksessa, kuin miltä ne näyttävät sitten luonnossa. Mutta siis hyvältä näyttää :) Mielenkiinnolla seurailen teidän prokkiksen edistystä.

koti rinteessä

Kiitos :) Totta, että tosi vaikea miettiä miltä nuo ikkunat tulevat näyttämään luonnossa (niin kuin moni muukin asia). Itse asiassa voimme vaikuttaa vielä ikkunakokoihin, voisi ollakin hyvä juttu käydä katsomassa niitä vielä ennen kuin nekin täytyy lyödä lukkoon. Nuo kaksiosaiset ikkunat on kyllä myös meidän mielestä tosi ihanat. Eipä olisi tullut itsellä ne edes mieleen, joten niistäkin saa kiittää meidän arkkitehtiä :)

KarolinaR (Ei varmistettu) http://koti7.blogspot.com

Hei,
Keräilen linkkikokoelmaa raksablogeista
http://koti7.blogspot.fi/p/suomalaisia-rakennusblogeja.html sivulle. Ajatuksena olisi että sieltä löytyisivät vaikka kaikki raksablogit, uudet ja vanhat. Kiva jos ehdit käydä linkittämässä oman blogisi listaan ja saa myös tuota sivua mainostaa että saadaan siitää mahdollisen "kattava".

Mukava alkavaa vuotta,
Karolina

koti rinteessä

Hyvä idea Karolina! Pitääpä käydä linkittämässä blogini sinne. Mukavaa alkanutta vuotta myös sinulle :)

Essi // Koti rakennetaan tunteella (Ei varmistettu) http://kotitunteella.blogspot.fi

Kaunista on :) Ja enpä muuten osannut tällaisena kokemattomana edes kiinnkttää huomiota noihin ikkunoiden jakoon. Hauska idea! Kuinka korkeat nuo ikkunat nyt ovat yhteensä? Ja mikä tuli huonekorkeuksiksi?

koti rinteessä

Kiitos Essi! Korkeamman lappeen eli juurikin noiden isojen ikkunoiden huonekorkeus alkaa 330:stä ja ikkunoiden korkeus noiden päällä olevien pienten ikkunoiden kanssa on vajaa 3 metriä. Eli ikkunaa löytyy :)

Kommentoi