Julkisivut

Olinpas kokonaan unohtaa lisätä tulevan talomme julkisivukuvat tänne blogin puolelle. Ohessa siis julkisivut joka ilmansuunnasta, joista saa paremman kokonaiskuvan siitä mitä olemme lähdössä rakentamaan. Talomme arkkitehdistä ja pohjasta olen kirjoittanutkin jo aikaisemmin. Tarkoituksena on siis yhdistää moderniin puutaloon rapattua pintaa parvekkeille ja pihan terassille suojaa antavien rapattujen muurien avulla. Sinänsä muuten talomme tulee olemaan aika simppeli ilman sen suurempia ”erikoisuuksia”. Yksi talotehdas kandidaatti sanoikin, että ihana alkaa tekemään tarjousta näin selkeästä ja simppelistä talosta. Ilmeisesti jonossa oli tarjouspyyntöjä vähän erikoisemmista kohteista. Meistä tuntuu, että talomme on juuri passeli meidän perheellemme. Meidän näköisemme talo. Ihastelusta huokaillen seuraan silti blogimaailman puolella myös muutaman erikoisemman talon valmistumista!

 

julkisivu_etela.png

julkisivu_ita.png

julkisivu_pohjoinen.png

julkisivu_lansi.png

 

Kommentit (6)
 1. Essi // Koti rakennetaan tunteella
  19.1.2015, 11:23

  Kaunista on 🙂 Ja enpä muuten osannut tällaisena kokemattomana edes kiinnkttää huomiota noihin ikkunoiden jakoon. Hauska idea! Kuinka korkeat nuo ikkunat nyt ovat yhteensä? Ja mikä tuli huonekorkeuksiksi?

  1. Kiitos Essi! Korkeamman lappeen eli juurikin noiden isojen ikkunoiden huonekorkeus alkaa 330:stä ja ikkunoiden korkeus noiden päällä olevien pienten ikkunoiden kanssa on vajaa 3 metriä. Eli ikkunaa löytyy 🙂

 2. Hei,
  Keräilen linkkikokoelmaa raksablogeista
  http://koti7.blogspot.fi/p/suomalaisia-rakennusblogeja.html sivulle. Ajatuksena olisi että sieltä löytyisivät vaikka kaikki raksablogit, uudet ja vanhat. Kiva jos ehdit käydä linkittämässä oman blogisi listaan ja saa myös tuota sivua mainostaa että saadaan siitää mahdollisen ”kattava”.

  Mukava alkavaa vuotta,
  Karolina

  1. Hyvä idea Karolina! Pitääpä käydä linkittämässä blogini sinne. Mukavaa alkanutta vuotta myös sinulle 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *