Raksaviikot 6 & 7

Kuluneen kahden viikon aikana raksalla on tapahtunut hurja muutos. Kun katsoo raksaviikkojen lukumäärää niin herää itsekin ihmettelemään miten nopeasti talo on noussut tähän vaiheeseen. Jätevesipumppaamon suhteen tuli kunnalta hyviä uutisia ja sitä emme tarvitse. Säästyypä siinäkin muutama tonni. Raksalla on mietitty ja hiottu vielä lvi-suunnitelmaa, valettu ontelolaatat, kiinnitetty alajuoksu, kunnan ihmiset kävivät tekemässä tontilla sijaintikatselmuksen ja maalämpökaivokin tontilla käytiin poraamassa. Ja vihdoin viime viikolla päästiin rungon pystytykseen.

talo3.JPG

Nousu montusta ylöspäin on siis alkanut ja voi tätä tunnetta! Kaikki se mitä on paperilla suunniteltu kuukausi kaupalla alkaa vihdoin näkymään totena suoraan silmien edessä. Ja näky on yhtä ihana kuin mielessä oli suunniteltukin. Melkeenpä päivittäin on tullut pyöräiltyä lasten kanssa tontille ihastelemaan ja ihmettelemään. Viime viikon lopulla nosturi tuli nostamaan kattoristikot ja kattoon piiloon tulevan tukipalkin paikoilleen.

talo4.JPG

talo1.JPG

Vaikka koko projekti tuntuukin välillä todella stressaavalta ja väsyttävältä niin loppupeleissä aika tuntuu menneen todella nopeasti. Nyt meillä on jo talo pystyssä! Alla olevan kuvan sain tulevalta naapurilta kesken työpäivän sinä päivänä, kun kattoristikot nostettiin. Se sai hymyn huulille. Kiitos hänelle <3

 

Kommentit (4)
 1. Suvi / Ripaus unelmapulveria
  24.8.2015, 19:37

  Vau! Teillä on menossa raksaviikko 7 ja teillä on kattotuolit pään päällä! Vau! Meillä on kattotuolit paikallaan nyt, kun mennään raksaviikkoa 22!! : D Pikkuisen on tainnut tuhraantua aikaa kaikenlaiseen säätämiseen. : ) Ei vaan, eri tahtiinhan näitä tehdään ja meilläkin vaikutti niin paljon se, että rinnetontti on kovin vaikea perustaa.

  Mutta hei, näyttää ihan mielettömän hyvältä. Tuolla tahdilla teillä on jo pian valmista! : )

  1. Juu tahti on kyllä ollut kova. Niin kova, että viikkopäivitykset vähän jääneet. Pitää päivittää blogin puolellekin uusimmat edistysaskeleet tässä lähipäivinä 🙂

 2. Niina/Villa Atrapp
  14.8.2015, 12:00

  Tunne on tosiaan sanoin kuvaamatonta kun saa seurata oman talon rakennusta 🙂 Hienosti teillä on edistynyt!

  1. Niinpä, uskomaton tunne! Toivotaan, että tahti jatkuu yhtä vauhdikkaana 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *