Hassuttelua ja hikoilua trampoliineilla (sis. linkin halvempiin lippuihin)

Kaupallinen yhteistyö Offerillan kanssa

Tämän viikon kohokohtani oli ehdottomasti torstai-ilta, kun kävin poikaystäväni kanssa kokeilemassa Esport Extremeä Espoossa. Esport Extremen uusi Tapiolan aktiviteettiarena on halli täynnä trampoliineja ja erilaisia hyppypelejä ja köysiratoja.

Espoo extreme on suunnattu aikuisille ja kouluikäisille lapsille. Kaikki puiston extreme-huvit ovat käytettävissä hyppyrannekkeella, joka meillä oli 1,5 tunniksi. Tässä postauksessa kirjoitan omasta kokemuksestani Espoon extreme esportissa. Jos haluat jo päästä kokeilemaan, saat tästä linkistä liput Espoon extreme esport arenalle puoleen hintaan.

Menimme Espoo Esport Extremeen Helsingistä länsimetrolla. Matka keskustasta Urheilupuiston pysäkille (Tapiolasta seuraava) kesti vajaan 20 minuuttia, ja keskus oli aivan metroaseman vieressä. Meillä oli offerillan lahjakortit, ja varasimme netistä hyppyajan. Saapuessamme paikalle, näytimme lahjakorttia kassalla, ja saimme niitä vastaan rannekkeet, jolla pääsimme puistoon, ja ostimme 3e hyppysukat. Ja sitten ei kuin menoksi!

esportkokeilup.jpg

esporthyppyp.jpg

Halli oli siisti, siellä oli hyvin tilaa, kaikki laitteet olivat ehjiä, ja siellä oli hyvä ilma. Henkilökunta auttamassa tarvittaessa ja laittamalla laitteita päälle toiveiden mukaan.

Lapsena oma lemppari kohteeni oli kesäisin Puuhamaa ja jättimäiset pomppulinnat, joten voitte kuvitella, miten innoissani olin. Otin siis kaiken ilon irti, kun pääsin näin aikuisena luvan kanssa pomppimaan ja peuhaamaan. Vapaan trampoliineilta toiselle hyppelyn ja juoksemisen lisäksi testasimme puolentoista tunnin aikana hallissa vähän kaikkia pelejä ja aktiviteetteja. Alla joitakin parhaita paloja meidän hetkistä.

​Tämä roikkuminen ja eteenpäin meneminen oli yllättävän vaikeaa, mutta hauskinta oli tipahtaa pehmeisiin vaahtokuvioihin -ja sieltä ylösräpiköiminen! Ratojen lisäksi Esport extreme arenalla oli myös trampoliineja ja pienimuotoisia hyppytelineitä, joista sai ihan tarkoituksella vain hypätä pehmopaloihin.

esport roikkuminenp.jpg

esportratap.jpg

Tässä pelissä oli minuutti aikaa kerätä pisteitä läppäisemällä seinän kohtaa, johon valo syttyy. Ylimpään en meinannut ylettää vaikka kuinka trampoliinilla hypinkin!

esportvalopelip.jpg

Testasimme kahdestaan peliä, jossa pehmeä patukka pyöri akselin ympäri, ja oli tarkoitus hypätä sen yli, kun se tuli kohdalle. Aina se ei onnistunut…

esportkaatuminenp.jpg

Lähdimme hallille pitämään hauskaa, mutta se, mikä hyppimisessä yllätti oli, miten raskasta liikuntaa se oli! Noin kahdenminuutin hyppimisen jälkeen olimme molemmat ihan hiestä märkiä. Onneksi aktiivisuuden määrää on jokaisen helppo säännöstellä, ja voit halutessasi vaikka minuutin kerrallaan, ja välillä hypätä vaahtopaloihin hengähtävään tai sitten vain istahtaa hetken. Jos käyt Extreme esportissa ja jaksat hyppiä yhteenmenoon tuon 1,5 tuntia, niin tulehan supernainen/-mies ihmeessä kommentoimaan!

Me ihastelimme levähtäessämme, kuinka noin 10-vuotiaat pojat tekivät erilaisia voltteja trampoliineilla. Meiltä se ei ihan luonnistunut, mutta onneksi sain yhden pojista haastettua poltopalloon trampoliineilla poikaystävääni vastaan, murskavoito! Lisäksi heittelimme koripalloa trampoliineilta.

Pojat viettivät puistossa synttäreitä. Jos mietit hauskaa ja vähän erilaista ajan ajanvietettä perheen tai kaverin kanssa, on Espoo Extreme esport hyvä vaihtoehto. Saat samalla kertaa kuitattua lenkin tai salin ryhmäliikuntatunnin.

Extreme esport sopii melkein kaikille ja kaikenikäisille. Siellä saa hölmöillä ja hassutella. Ei tarvitse miettiä miltä näyttää, tai osaako liikkua oikein. Saat itse päättää, mitä haluat kokeilla, ja minuakaan, joka esimerkiksi pelkäsin boulderointiseiniä, kaatuminen tai pelien ja hyppimisten kokeileminen Extreme esportissa ei pelottanut yhtään.

Meille jäi molemmille poikaystäväni kanssa Esport Extreme Espoosta hyvä mieli ja mukava yhteinen muisto. Saimme nauraa ja unta ei tarvinnut illalla odotella.

Jos haluat espoo esport extremeen hyppimään, toivon, että teet sen tämän linkin kautta. Saat liput puoleen hintaan. Offerilla-lahjakortin maksettuasi saat sen sähköpostiisi, jota näyttämällä saat rannekkeen puoleksitoista tunniksi. Liput ovat voimassa 12.10 saakka.

 

esportvklp.jpg

​Rakkaudella,

Ida

 

suhteet ystavat-ja-perhe liikunta suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *