Hidasta elämää -lämmin suositus

Sisältää kaupallisia linkkejä

Hidasta elämää on yhteistyö, josta olen todella innoissani. Olen ostanut jo vuosien ajan heidän ihania tuotteitaan lahjaksi ja itselle, ja käynyt myös Sanna Wickströmin lempeän joogakurssin <3 Hidasta elämää kirjat, kortit tai pienet ihanat kodin jutut tsemppilauseilla ovat ihania joululahjoja, joilla voi kannustaa tai tukea ystävää tai kertoa äidille tai kummilapselle, kuinka tärkeä hän on.

Hidasta elämää puotiin pääset tästä, ja voit selata siellä haluamiasi tuotteita ryhmittäin. Esittelen tässä niistä hidasta elämää tuotteista, joista minulla on kokemuksia, ja joita voin lämmöllä suositella

Hidasta elämää kirjoista olen lukenut kannesta kanteen kirjan Ole itsellesi armollinen. Sen kirjoittaja Eevi Minkkinen on selvinnyt syömishäiriöstä, ja kertoo kirjassa tarinansa kautta jatkuvan itsensä piiskaamisen lopettamisesta ja lempeyden löytämisestä. Haluaisin, että jokainen joka tuntee riittämättömyyttä ja on itselleen liian ankara, lukisi tämän kirjan. Minussa kirja herätti ajatuksia, ja auttoi omalla polullani löytämään itsestäni armeliaamman puolen. Olen yrittänyt sisällyttää kiireiseenkin arkeen pieniä tapoja säännöstellä stressiä, muun muassa hieronnan, ”älä tee mitään” -hetkien kautta. Yritän opetella yhä sanomaan Ei ja kuuntelemaan omia jaksamiseni rajoja.

hidasta3.jpg

Hidasta elämää korteista minulla on nämä kuvakortit, Ja ne ovat ihania!! Pakassa on yli 50 korttia, ja jokaisessa kortissa on ihana mietelause ja kuva. Olen liimannut näitä kalenterini kansiin ja bujoihin, tehnyt myös ystäville kortteja yksittäisistä korteista tai sujauttanut tsemppikortin kirjekuoreen. Aloittaessani lukemaan uutta romaania valitsen jonkin korteista kirjanmerkikseni. Minusta on ollut myös mielenkiintoista, kun olen yhdessä läheisteni kanssa valinneet jokainen esim 4 korttia, ja tutustua taas uusiin puoliin toisissamme ja itsessämme. Helposti osasin arvata, mitkä kortit oli poikaystäväni valinnut, ja mitkä taas siskoni.

Siskolleni olen taas antanut nämä unelmakortit. Unelmointi on musta niin ihanaa ja tärkeää, ja uskon, että kun muuttaa omaa ajattelutapaansa, suuntautuu unelmiaan kohti, ja useampi niistä toteutuu.  Näissä korteissa on hieman pidempiä teksti tai mietelauseita, ja niistä voi valita vaikkapa kalenteriinsa tai keittiön pöydälle aina yhden maanantaina/kuukauden ensimmäisenä, jota haluaa itsessään tai perheessään muistaa tällä viikolla.

hidasta4.jpg

Unelmakarttakirjan saa yhdessä unelmakorttien kanssa nyt tosi edullisesti unelmapakettina. Unelmakirja on sellainen, jonka haluaisin itselleni tehdä. Se on jokaisella omanlaisensa, ja unelmakirja on tehtäväkirja, jossa on pieniä tehtäviä ja pohdintoja aikuiselle, ja tilaa leikkailla omia voimakuvia ja unelmakollaaseeja ja kirjoitella tulevaisuudenhaaveista. Minusta on ihana, että myös lapsille on nyt juuri tullut uunituore oma unelmakirjansa!

Itse harrastan bujoilua ja kaikenlaisia vihkoja. Minulla on ollut useampia hidasta elämää vihkoja, joissa on ollut kannessa joku ihana minulle tärkeä teksti, ja olen saattanut vielä sisälle liimailla tai kirjanmerkkinä käyttää korttipakan korttiani <3 Vihkoja mulla on muun muassa työideoille, käsityöideoille, kalentereiksi, treenipäiväkirjaksi ja omille resepteille 😀 Niitä on kiva selailla ja täytellä ja koristella, ja eipä pääse loistavat ideat katoamaan muistista.

20180903_180930 (1).jpg

 

Hidasta elämää puotiin ovat nyt tulleet nyt myös 2019 kalenterit ja joulukalenteri ihanine tsemppialuseineen. Perhekalenteri myytiin viime vuonna heti loppuun, joten nyt kannattaa napata se ajoissa, jos sellaisen joululahjapakettiin tai itselleen ensivuodelle haluaa. Tämän laukkuun sujahtavan tsemppikalenterin annoin viime vuonna siskolleni joululahjaksi, ja täytyy myöntää, että oli aika vaikea siitä hänelle luopua… Onneksi minulla oli jo oma muumikalenterini

Itselleni varmaan seuraava juttu, jonka haluaisin olisi siis joko unelmakarttakirja tai sitten tämä sydänjuttu-kirja. Olen hipelöinyt Sydänjuttu-kirjaa kirjakaupassa, ja hinta on ollut korkeampi kuin suoraan omasta verkkopuodista. Nyt siihen on tullut myös ihana tehtäväkirja, jonka avulla voi etsiä itselle hyviä juttuja ja opetella lempeyttä itseä kohtaan.

minakakku.jpg

Tämä kirja antaa taas ihania pieniä hengähdystehtäviä parempaan arkeen. Sekin vaikuttaa ihanalta!

Töihin haluaisin nämä lasten voimakortit itsetunnon ja -tuntemuksen tukemiseen, tarvitseehan eskarilainen sitä kannustusta ja rohkaisua usein kaikkein eniten.

Kannattaa käydä kurkkaamassa kirjat ja korttipakkavaihtoehtoja itse puodista, jossa niistä kerrotaan lisää. Monista kirjoista on myös lyhyt esittelyvideo, jossa selataan kirjaa ja näytetään, millaisia ne ovat sisältä. Lisäksi puodissa on tiskirättejä, teejuttuja, postikortteja, tarroja bujoiluihin ja muita ihania juttuja. Kirjoja on myös mm masennuksesta toipumisen tueksi, erityisherkkyydestä ym löytyy puodista. Kurkkaa mitä sinä tarvitset tai sinulle läheiselle ihmiselle haluat lahjaksi antaa. 

Hidasta elämää sivustolla on myös oma blogi, spotify-soittolista ja instagram tili, jossa jaetaan hyvää mieltä, eivätkä ne maksa mitään!

hidasta.jpg

Ihanaa alkanutta viikkoa!

Rakkaudella,

Ida

hyvinvointi mieli suosittelen kirjat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *