Netflix parhaat sarjat ja leffat -muutama suositus syysiltoihin

Kaupallinen yhteistyö: vpn-yhteydet.fi/netflix

*Postauksessa kaupallisia yhteistyölinkkejä sivustolle https://www.vpn-yhteydet.fi/

Arkeen palatessa on ihana viettää rauhallsiia koti-iltoja ja rentoutua hyvien Netflix sarjojen parissa! Mulla on painopeitto, jonka alle rauhoitun hyvin. Tykkäämme katsoa sarjoja myös yhdessä poikaystäväni kanssa, ja ostimme uuteen kotiimme sohvan, jolle mahdumme yhdessä ihanasti pötköttelemään! Tässä on meidän Netflix -leffasuositus ja muutamia erityylisiä ja hyviä sarjoja Netflixisissä.

Hyvät sarjat Netflixissä

Netflix sarjat ja leffat
Hyviä Netflix sarjoja kaipaa, kun sää näyttää tältä!

Hyvä historiallinen draama: The Crown

sarjat

Crown on laadukas brittiläinen sarja, jossa seurataan Elisabeth II:n matkaa usealta vuosikymmeneltä. Kyllä brittiläiset sarjat on niin ihania, kun lavastukset ja roolisuoritukset on loppuun asti mietittyjä! The Crown on samalla poliittista juonittelua sekä ihmissuhdekiemuroita. Sarjan kaikki kolme tuotantokautta löytyvät Netflixistä, ja niitä katsoessa saa samalla kuin huomaamatta aika hyvän läpileikkauksen myös historiasta usealta vuosikymmeneltä! Ollaan katsottu ne kaikki,  ja odotetaan lisää! Jokainen jakso on kuin pieni elokuva!

Jokainen jakso on kuin pieni elokuva!

Rentouttava komedia: Moderni perhe

netslix suositukset

Netflix suositukset
Suosittelen Moderni perhe sarjaa, kun haluat rentoutua kunnolla

Moderni perhe on lähes ainut amerikkalainen komedia sarja, johon olen koukuttunut Frendien ja Sinkkuelämää-sarjojen jälkeen. Moderni perhe  kertoo lempeästi ja ihanalla huumorilla kolmen perheen elämästä. Jay -isällä on nuori kolumbialainen vaimo ja tämän ihana teini-ikäinen poika. Jayn omat lapset ovat jo aikuiselia: poika Michell on miehensä kanssa adoptoinut Lilly-tyttären. Claire on naimisissa ja hänellä on kaksi hyvin erilaista teinitytärtä. Modernissa perheessä on minusta parasta, että homoavioliitto, vuosikymmeniä nuorempi vaimo, monikulttuurisuus ja hyvin erilaiset persoonallisuudet ja unelmat ovat kaikki yhtä hyväksyttäviä ja luonnollisia. Kaikille ihmisille ja heidän kommelluksilleen uskalletaan nauraa ilman arvottavaa, tuomitsevaa tai pilkkavaa sävyä. Lempihahmoni on ehdottomasti Manny, Jayn uuden vaimon hurmaava poika!

Kaikille ihmisille ja heidän kommelluksilleen uskalletaan nauraa ilman arvottavaa, tuomitsevaa tai pilkkavaa sävyä. Lempihahmoni on ehdottomasti Manny, Jayn uuden vaimon hurmaava poika!

Koukuttavaa jännitystä: Uusi Sherlock

Netflix sarjat
Paras herkku Netflix-sarjojen parissa!

Scherlock Holmes on tuotu nykyaikaan onnistuneesti. Hän ratkoo mysteerejä yhdessä Watsonin kanssa laadukkaassa sarjassa, jossa on jännitystä, yllättäviä juonenkäänteitä, loistavasti rakennettuja henkilöhahmoja ja älyä. Mehän rakastatetaan myös esimerkiksi 1900-luvun alkupuolelle sijoittuvia sarjoja ja Poirota, mutta tämä on tosi kivaa vaihtelua. Tykkään siitä, että sarja ei mässäile turhaan väkivallalla, mutta henkilöhahmot ja sarja on rohkeasti uskallettu tehdä uudeksi.

Tykkään siitä, että sarja ei mässäile turhaan väkivallalla, mutta henkilöhahmot ja sarja on rohkeasti uskallettu tehdä uudeksi.

Leffasuositus Netflixissä

Netflix sarjat

Hauska ja hellyttävä kokoperheen elokuva: Shazam!

netflix suositus
Paras leffaeväs on kyllä jätski!

Vasta viime vuonna leffateattereihin tullut elokuva yllätti meidät molemmat positiivisesti! Sijaiskodissa kasvanut poika muuttuu supermieheksi, joka pystyy nyt auttamaan muita. Tarina oli hieno, henkilöhahmot uskottavia ja hellyttäviä ja tilannekomiikka hauskaa. Ihana elokuva, joka saa hymyn lasten ja aikuisten huulille!

Ihana elokuva, joka saa hymyn lasten ja aikuisten huulille!

*VPN -palvelun avulla on mahdollista päästä nyt käsiksi myös muuhun kuin Suomen sarja- ja leffatarjontaan! Katsottavaa on siis vielä paljon entistä enemmän, kun VPN -palvelun alla voi katsoa esimerkiksi USA:n sarja tai leffavalikoimaan. On mahtavaa, että valikoimaa on nyt tosi paljon, mutta hyvän sarjan tai leffan löytäminen lähes loputtomalta tuntuvasta valikoimasta vie aikaa. Otan siis mielelläni myös teiltä sarja- ja leffasuosituksia vastaan!

Otan siis mielelläni myös teiltä sarja- ja leffasuosituksia vastaan!

*Netflixistä ja VPN -palvelusta saat halutessasi lisää tietoa täältä (klik)

netflix suositukset

Netflix suositukset
Toivottavasti löysit postauksesta jonkin sinulle uuden Netflix sarjan tai leffan 🙂

Mitä sarjaa tai leffaa sinä suosittelisit Netflixissä tai muussa suoratoistopalvelussa?

Rauhallista arkeen paluuta ja rentouttavia iltarutiineja Netflix-sarjojen parissa!

Iso kiitos siskolle kuvista ja rakkaudella,

Ida

koti leffat-ja-sarjat suosittelen ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *