Pääsiäistunnelmia talvipuutarhasta

Töölön talvipuutarha on juuri nyt aurinkoiseen pääsiäisen aikaan kauneimmillaan. Olimme siskoni kanssa siellä viime viikolla napsimassa kuvia, kävelimme pitkin Töölönlahden aurinkoista maisemaa ja joimme smoothiet. Tässä postauksessa on Töölön talvipuutarhasta otettuja kuvia.

Talvipuutarhassa on kolme isoa kasvihuonettta, sekä pieni parveke pöytineen. Sinne saa myös ottaa omat piknikeväät mukaan, ja kädessämme siellä siskoni kanssa, kaksi rouvaa olikin siellä pulla ja termarikahveilla iltapäivällä. Kesällä talvipuutarhan edustalle tulee ruusutarha.

Töölön talvipuutarha on auki ympäri vuoden, ja sinne on vapaapääsy. Talvipuutarha on siis auki myös pääsiäisen pyhinä, ja tänään sunnuntaina ja huomenna maanantaina siellä on sytkyt nukketeatterin esitykset klo 13 ja 15. Talvipuutarhaan voi varata myös opastuksen, myös viime viikolla siellä oli pieniä koululaisia tutustumassa oppaan johdolla.

Oletteko te vierailleet talvipuutarhassa? Suosittelen kohdetta perheille, lapsiryhmille ja kauneudesta ja väriloistosta kiinnostuneille aikuisille! Klikkathan sydäntä, jos kiinnostuit tai kuvat toivat hyvää mieltä. Tarkemmat aukioloajat ja tiedot Töölön talvipuutarhasta löydät täältä.

Hyvää pääsiäistä! Rakkaudella,

Ida

perhe museot-ja-nayttelyt tapahtumat-ja-juhlat paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *