Syntymäpäivä ja retki Porvooseen

porvookirkko.jpg

Vietin syntymäpäiväni kesäretkellä Porvoossa rakkaan puolisoni kanssa. 30 ensimmäiseen elinvuoteeni on mahtunut kokemuksia, joita en olisi itselleni suunnitellut. Kuitenkin ne ovat kasvattaneet minusta minut.

Nautin päivistäni ja rakennan niistä määrätietoisesti mahdollisimman hyviä ja omannäköisiäni. Tästä kesäisestä syntymäpäivästäni Porvoossa on hyvä aloittaa tämä blogi ihanista hetkistäni.

Kesäpäiväni Porvoossa avomieheni kanssa oli ihana. Vanhassa Porvoossa mukulakiville on tallentunut paljon muistoja myös yhteisistä kesäretkistä perheeni ja lapsuuden ystäväni kanssa, ja nyt sain jakaa kokemuksen jo toistamiseen puolisoni kanssa. 

porvoossa.jpg

juhlat.jpg

Porvoo on tarpeeksi pieni ja tarpeeksi lähellä Helsinkiä, jotta sinne osaa lähteä ilman suurempia suunnitelmia. Meidän retkeemme kuului kotiruoka lounasravintolassa, jossa valitsin jälleen lohikeittoa. Kapusimme mäelle Porvoon vanhalle kirkolle. Porvoonjoen varrella nautimme auringosta ja jäätelöistä.

Vanhan kaupungin putiikeista halusin piipahtaa lelukauppa Riimikossa, josta löysin itsellenikin kuvia väritettäväksi. Tuliaiseksi itsellemme nappasimme mukaan Brunbergilta suklaata, minulle tummaa ja toiselle maitoisempaa. Vanhan kaupungin tee- ja kahvikaupasta sitruunaista ja vaniljaista makukahvia yhteisiin hetkiin. Kotona korkkasimme lasit lehtikuohuvaa suklaan kanssa.

Syntymäpäivääni vietin Porvoon retkeemme lisäksi myös muiden läheisteni kanssa. Sunnuntaina tapasin siskoani, jolta sain syntymäpäivälahjaksi suomalaista designia, Noshia ja puisia koruja. Toisena viikonloppuna kahden hyvän koulukaverini kanssa kokeilin ensimmäistä kertaa pakohuonepeliä, ja yhden ihanan ystävän kanssa fiillistelimme Mamma Miaa Kino Maximissa. Vanhempieni kanssa nautin lempiherkustani sushista Sushibar & winessa ja maisemista Helsingin kattojen yllä Clarison hotelissa.

 

sushiwine.jpg

banneri.jpg

Ihania hetkiä Porvoossa ja Helsingissä. Yhteistä aikaa läheisten kanssa ei voita mikään. <3

Rakkaudella,

Ida

 

 

suhteet oma-elama mieli matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *