Tänään olen kiitollinen

Kiitollisuushaasteeseen vastaaminen on ihana tapa jatkaa taas blogin parissa. Tässä postauksessa kerron pienistä ja suurista kiitollisuuden aiheista omassa elämässäni tänään. Kiitollisuuden aiheet ovat sekalaisessa järjestyksessä. On hienoa, että pysyvämpien hyvien asioiden lisäksi, voi kiitollisuutta löytää joka päivä lisää ja uusista asioista. Tänään olen kiitollinen ainakin:

 • Joogasta. Joogatuntien ohelle olen löytänyt kotijoogan. Pienistä, alle puolen tunnin joogahetkistä ja hengityksen löytämisestä olen saanut apua kipuihin ja kireyksiin kehossa, ja harjoituksesta riippuen energiaa päivään tai rauhaa stressiin. Parhaat youtubesta löytämäni joogakanavat ovat yoga with Adriene ja Kassandra.
 • Yhteisestä tekemisestä poikaystäväni kanssa viikonloppuisin. Meillä on museokortit jo toista vuotta ja olemme myös olleet kahdella työväenopiston kokkauskurssilla: leivoimme lauantaiaamupäivän karjalanpiirakoita ja toisena rullailimme sushia. Kotona olemme katsoneet jo 10 disneyn klassikkoelokuvaa. Tänä viikonloppuna nautimme kevätarungosta, ensi viikonloppuna menemme katsomaan ainakin Dumboa elokvuiin 🙂

 • Keskuskirjasto Oodista. Lukeminen on parasta omaa aikaa, ja tänä keväänä ymmärsimme, että sieltä voi vuokrata myös leffoja! Olen oppinut käyttämään kirjastoja jo lapsesta, ja onneksi saimme nyt kotimme lähellekin kirjaston. Kirjaston varaussysteemi on älyttömän toimiva ja onhan Oodi nyt upea rakennus!
 • Yhteisistä synttäreistä parhaan ystäväni kanssa. Ystäväni oli Helsingissä käymässä viikonloppuna, ja kävimme yhdessä ravintolassa ja katsomassa Luontosinfonia-elokuvan. Olemme viettäneet synttäreitämme yhdessä jo yli 20 vuotta, ja on se vaan niin hienoa, kun on tällaisia pitkiä ihmissuhteita!

 • Jungle juice bareista. Matkoilla Etelä-Euroopassa ostan aina tuorepuristettuja smoothieita kauppahalleista ym välipalaksi. Onneksi olen löytänyt Suomen jungle juicen, sen smoothiet ovat tosi hyviä! Oma lempparini on green frog.

 • Että olen kouluttautunut ammattiin, joka on paitsi mielekäs, myös ala, jossa aina riittää töitä. Nykyisessä työpaikassan on myös ihana työyhteisö.
 • Kohta puolivuotiaasta kummipojastani

 • Kevätauringosta, kuivista kaduista ja kun ulkona tarkenee uusissa tennareissa ja jo joulunaikoihin ostamassani kevättoppiksessa.

 • Iloisista hetkistä siskoni kanssa viime viikkoina. Siskoni on muun muassa ollut neuvomassa minua ensimmäisen viherkasvin ostamisessa kotiimme.

 • Timanttimaalauksesta, joka on uusin käsityöinpiraationi. Siinä pohjakuva täytetään pienillä timantinnäköisillä paloilla. Käsillä tekeminen tuo inspiraatiota, kohentaa itsetuntoa ja rentouttaa.
 • Siitä, että minulla on isä, joka osaa ja uskaltaa sanoa, että on minusta ylpeä (ilman sen kummempaa syytäkään) ja äiti, joka on myös paras kaverini.

Mistä asioista sinä olet tänään kiitollinen?

Rakkaudella,

Ida

hyvinvointi ajattelin-tanaan hyva-olo mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *