Valokarnevaalit Linnanmäellä

Linnanmäellä on valokarnevaalit vielä tämän viikonlopun. Valokarnevaaleissa Linnanmäen puisto sen laitteineen on koristeltu valoilla, joista on vastannut Suneffects. Huomenna sunnuntaina klo 21.50 karnevaalit päättyvät ilotulitukseen. Tänään lauantian-iltana on Linnanmäen estradilla myös musiikkiesityksiä ja muuta ohjelmaa. Linnanmäelle on vapaapääsy.

Me olimme siskoni kanssa valokarnevaaleilla jo viime viikonloppuna. Huomasimme sen, että valot tulevat oikeuksiinsa nimenomaan pimeällä, eli liian aikaisin ei sinne kannata mennä. Tässä postauksessa on kuviani Linnanmäen tapahtumasta.

valokarnev7.jpg

valokarnev6.jpg

valokarnevaali3.jpg

Ainakin viime sunnuntaina Linnanmäellä oli mukavasti ihmisiä, mutta ei tungokseksi asti. Tunnelma oli puistossa hyvä, ja siellä oli mukava kävellä lämpimänä syysilmana. Valot olivat tyylikkäitä ja sopivat puistoon, vaikka mitään varsinaista showta siellä ei ollutkaan.

valokarn9.jpg

valokarnev5.jpg

valokarnevaali2.jpg

Emme käyneet siskoni kanssa yhdessäkään maksullisessa laitteessa, vaikka vuoristorataan olisi vähän tehnyt mieli. Panoramassa kävimme tosin ihailemassa puistoa myös korkeuksista. Kioskilta ostimme metrilakuja. Minä halusin nähdä uuden Vekkulan tilalle tulleen Pellentalon, koska nyt poistettu Vekkula oli ehdottomia lempialaitteitani. Sekin näytti hauskalta, vaikka minusta pitkät liukumäet jossa laskettiin pussissa alas olivat nykyistä putkiliukumäkeä hauskemmat.

valok11.jpg

valokarnev4.jpg

valokarnev.jpg

Linnamäen valokarnevaaleille ehdit siis vielä tänä viikonloppuna, jos valojen tunnelmointi pimeänä syysiltana kiinnostaa.

Ihanaa viikonloppua joka tapauksessa!

Rakkaudella,

Ida

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *