27

Kriselda

 

Täytin viime viikolla 27 ja vietin ikimuistoiset syntymäpäiväjuhlat yhdessä kahden ystävän kanssa. Salaiseen puutarhaan kokoontui satapäinen vierasjoukkomme ja kesäkuun aurinkoisin päivä lämmitti juhlapäivää.

InstaStorystani (@kriselda) löytyi herkkupaloja juhlista, mutta harmikseni seuraavan päivän krapula oli niin vietävä, että unohdin tallentaa snäpit jälkeenpäin. Onneksi meillä oli juhlapaikalla valokuvaaja, joka hoiti ikuistamisen, ja saan myös tänne blogin puolelle kuvia juhlista ja synttäriasusta! Niistä lisää siis myöhemmin.

 

 

Synttäreiden jälkeisenä päivänä, muutaman tunnin yöunien jälkeen, pääsin hemmotteluhoitoon uudistuneeseen Kämp Spa:han, jonne olisin voinut jäädä k o k o päiväksi hoitoon. Rauhallinen musiikki, tunnelmallinen valaistus ja rentouttava hieronta oli luksusta, sillä viime spa-reissusta on jo useampi vuosi. Stadi kaipaisi vielä kylpylän, jonne voisi mennä spa-hoitojen jälkeen lillumaan ja parantelemaan itsensä krapulasta, stressistä tai muusta uupumuksesta.

llta jatkui treffeillä, kun poikaystävä vei minut syömään yhteen lempiravintolaani, Yumeen. Siellä tulee aaaivan liian harvoin käytyä, vaikka koko lista on sellainen, jonka voisin syödä uudestaan ja uudestaan. Tällaiset yhteiset illalliset ovat myös harvinaista herkkua, sillä olemme kumpikin melko kiireisiä ja usein ulkona tulee ruokailtua ystävien kanssa.

 

 

Viikonlopun kruunasi Guns N' Rosesin keikka Hämeenlinnassa, jota en olisi halunnut missata mistään hinnasta. Vaikka suurin osa ystävistä jäivät The Weekndin keikalle tänne stadiin, niin sain Hämeenlinnaan mukaan kaksi parasta ystävääni sekä poikaystäväni. Ja vaikka itken usein livekeikoilla, niin Gunnareitten keikka oli poikkeuksellisen tunteellinen. Teiniaikojen lempparibiisit livenä nostivat ihokarvat pystyyn ja oli kunnia olla paikan päällä - 55.000 muun suomalaisen kanssa. Ilta oli yhtä jonottamista, mutta todella sen arvoinen.

 

Tämän viikonlopun perusteella voin kuolla onnellisena. En pelkästään kokemusteni perusteella, vaan myös siitä että ympärillä on mitä mahtavimpia ihmisiä. Ystäviä, jotka tukevat ja jotka myös sanovat suoraan, kun on tarve. Sellaisia, joiden kanssa on ilo jakaa elämän parhaat hetket, mutta myös alamäet. Tällä hetkellä pakahdun onnesta. Kiitos kaikille kaikesta!

 

P.S. Mitä mieltä olette Olesjan uusista upeista skisseistä?

 

Kuvat: Olesja Snowflake
 

 

Lue myös:
Keskikesän taikaa
Staycation

 

 

Instagram (@kriselda) / Facebook / Pinterest

 

Kommentoi