STAYCATION

Kriselda

 

Vietimme viime viikonloppuna rentouttavan miniloman Radisson Blu Seasidessa. Hotelli sijatsee viiden minuutin kävelymatkan päässä kotoamme, joten kyseessä oli todellinen staycation-kokemus!

 

Illastimme Gimiksessä ja onneksi muistini pelaa edes tältä osin oikein: raflan suklaakakku ja appelsiinijäätelö ovat to die for. Jälkkärimuija ei unohda. Meillä kävi myös hyvä tuuri sään puolesta, sillä pääsimme nauttimaan vuoden ensimmäisestä oikeasta terassikelistä! 24 tunnin unelmatreffit tulivat enemmän kuin tarpeeseen ja mikäs sen rentouttavampaa kuin nukahtaa puhtaisiin hotellilakanoihin.

 

  

Sään lisäksi meillä kävi tuuri huoneen suhteen, koska sieltä löytyi oma sauna! Väsymyksestä johtuen päätimme kuitenkin siirtää löylyt aamuun, eikä se ollut lainkaan huono vaihtoehto. Aamusauna hotelliaamiaisen jälkeen oli silkkaa luksusta ja voinette arvata, että sunnuntaisin ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin myöhäisempi check out!

 

Liputan täysin lähilomailun puolesta ja ensi kerralla osaan pakata kevyemmin. Nimittäin ihminen pärjää yhden yön staycationilla näillä:

Hammasharja

Puhtaat alusvaattet (ei pakollinen) 

 

 

RADISSON BLU SEASIDE
RUOHOLAHDENRANTA 3
00180 HELSINKI

  

LUE MYÖS:
MILJOONA VUOTTA OON ONNELLINEN
HELSINKI STATE OF MIND

 

Kommentit

Ninni1234 (Ei varmistettu)

Ihana t-paita, mistä se mahtaa olla?

Kriselda
Kriselda

Jos meinasit tuota pitsipaitaa, niin se on Gina Tricot'lta :)

Kriselda
Kriselda

Kiitti! Se on itsetehty :) Pinssit ja kukat ovat Zalandolta!

Kommentoi