6 asiaa mitä FLOW opetti

Flow17-1-9.jpg

Flow17-11.jpg

Flow17-12.jpg

 

1. Flow on muodin larppausfestari. Newsflash?! Joka puolelle kun käänsi pään, niin näki mielettömiä tyylejä. Helsinki on täynnä mitä tyylikkäimpiä ihmisiä ja Flow todiste siitä. Mielestäni joka päivä pitäisi panostaa samalla tavalla kuin näihin bileisiin.

 

2. Tee taustatutkimusta. Festarit ovat kuin miniloma, jossa kannattaa olla tietoinen kaikesta ympärillä tapahtuvasta. Missä on nopeimmat vessajonot, parhaat safkat, esiintyjät, lavat (+uudet lavat)… Miten varautua myrskyyn? Who would have thought? Flown oma puhelinsovellus on must.

 

Flow17-5.jpg

 

3. Hankkikaa festariporukan kesken oma ”kotipesä”. Eli paikka, jonne voi mennä keikkojen välissä chillaamaan ja seurustelemaan. Ja jos eksyy laumasta, niin mesta toimii varmana tapaamispaikkana. Lämpöbaarin terdestä on muodostunut meidän frendiporukalle turvapaikka näillä festareilla ja siellä törmää aina tuttuihin.

 

Flow17-1-7.jpg

 

4. Festareille kannattaa suunnata tutuissa ja turvallisissa vaatteissa. Vaikka uudet vaatteet ja kengät ovat aina kivat (ja moni panostaa Flow’hun uusilla kledjuilla), niin festareille kannattaa ehdottomasti suunnata turvallisissa vaatteissa ja sisään ajetuissa kengissä (RIP Kiran jalat). Itse meinasin lähteä lauantaina Klaara-myrskyyn maximekossa, jossa kaula-aukko ulottuu miltei napaan asti. Onneksi järki taisteli vastaan, vaikka uuden mekon debyytti olisi ollut Flow’ssa täydellinen!

 

Flow.jpg

Flow17-10.jpg

flow17-8.jpg

 

5. Storyn burgereihin ei vaan ikinä kyllästy. Flow’n erikoinen, eli gluteeniton ja vegaani hamppari oli taivaallista! Maistoin myös ensimmäistä kertaa Farangin karamellipossua, joka oli tälle entiselle kasvissyöjälle jännä paikka. Tuli vähän samanlainen fiilis, kuin lapselle joka saa ensimmäistä kertaa karkkia.

 

6. Elämä on niin kaunista ja hyvää. https://www.youtube.com/watch?v=M1XNghy3JNQ5

 

 Kuva 1: Jenni RotonenKuvat 3, 5: Martina Martiala Kuvat 2, 4, 6, 7, 8, 9: Kia ArpiaKuva 5: Emelie Björnberg 

 

Lue myös:Ruisrock vibesMistä tietää, että elää hyvää elämää?

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *