Mistä tietää, että elää hyvää elämää?

Kriselda

 

Kiitollisuus elämän pienimmistäkin asioista. Esimerkiksi siitä, että lemppari kahvilasta on oma vakkaripöytä vapaana tai siitä, että aikataulut natsaavat ilman, että niitä pitäisi jumpata ja säätää monen eri ihmisen kanssa. Gratitude is the key.

 

On innoissaan omasta arjestaan. Vaikka lomailu on ihanaa, niin odottaa sitä, että pääsee grindaamaan, oppimaan ja kehittymään kaikilla elämän osa-alueilla.

 

Ei lannistu elämän tuomista haasteista. Takaiskut kuuluvat tähän elämään, se miten reagoi niihin ohjailee tulevaa. On taito osata kääntää paskimmatkin jutut voitokseen, eikä jäädä odottamaan, että jotain vielä pahempaa on tulossa.

 

Elää hetkessäKun puhelimen kamerarullasta ei löydy yhden yhtä kuvaa viikonlopulta, koska tuli nautittua ajasta ystävien kanssa. Samalla kuitenkin olematon kuvasaldo vähän harmittaa.

 

Ymmärtää kohtuullisuuden kaikessa. Työn teossa, treenaamisessa, ruuassa, alkoholin kulutuksessa, shoppailussa... Kulttuurimme opettaa meidät ahneiksi ja luulemme, että onnellisuutemme on kiinni näistä asioista. 

 

Arvostamme. Itseämme, puolisoamme, ystäviämme, perhettämme, tuntemattomia ja kaikkia joita kohtaamme.

 

Rakastamme. Itseämme, puolisoamme, ystäviämme, perhettämme, tuntemattomia ja kaikkia joita kohtaamme.

 

 

Kuva: Petra Korpi
Pusero: R/H

 

Lue myös:
Kaikkine vikoineni
Baby it's magic
Vahvuudet voimavaroina

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

Kommentit

Sarasusannas (Ei varmistettu) http://www.sarasusannas.com/

Ihana postaus <3 <3

Kriselda
Kriselda

Kiitos <3 !

Kommentoi