Annan sinulle anteeksi

Pilots Helsinki

 

Viimeiset neljä viikkoa ovat olleet melkoinen matka, kun otin askeleen lähemmäksi oman tarkoitukseni löytämiseen. Osallistuin Pilots Helsingin järjestämälle Design your roadmap –kurssille ja nimen perusteella voisi luulla, että kurssilla askarrellaan unelmien aarrekarttoja. Kyseessä on kuitenkin neljän kerran workshop, jossa tehdään syvempää analyysiä omasta itsestä.

 

Pilots Helsinki

 

Workshop pakottaa pysähtymään ja miettimään kaikkia niitä asioita, mitä joka ikisen pitäisi pohtia tasaisin väliajoin. Tässä elämän limbossa saatamme unohtaa ottaa aikaa sisimmämme tutkiskeluun ja oman tarkoituksemme löytämiseen. Ja vaikka se olisikin tiedossa, niin autopilotti-tila pilaa mahdollisuutemme nauttia elämän mielekkyydestä.

 

Olen ahkerasti raapustanut vihkoon Rosan antamien työkalujen avulla muun muassa omia luonteenvahvuuksiani, elämän arvojani ja niiden kautta päätynyt omaan tarkoitukseeni. Tähän väliin lienee hyvä selventää, etten tiedä vielä tarkalleen mikä se on, mutta ainakin olen nyt saanut hyvät eväät kulkea sitä kohti.

 

Pilots Helsinki

Pilots Helsinki

 

Myötätuntoisempi minä?

 

Opin viimeisten viikkojen aikana sellaisia asioita, mitä ei voi kurssin hinnalla edes mitata. Olen taistellut itseäni vastaan ja opetellut hyväksymään itseni sellaisena kuin olen. Anteeksiantoa ja armollisuutta joudun edelleen opettelemaan, ja mielenlaadun kehittämisestä tulee isompi vielä isompi projekti.

 

Kurssista tuli viikoittainen kohokohta ja viimeisellä kerralla Nanna Mikkonen tuli vieraspuhujaksi. Nanna inspiroi oman tarinansa avulla pitämään kiinni ja manifestoimaan omannäköistä elämää. Myrkytämme mieltämme negatiivisilla ajatuksilla päivittäin ja ensimmäinen askel parempaan suuntaan on antaa itselleen anteeksi. Sen jälkeen tulee hyväksyminen ja sitten rakastaminen.

Annan anteeksi sinulle, Kriselda, ettet ole sellainen kuin toivoisin sinun olevan.

    Kuvat: Arttu MustonenCollege: Urban A/Pilots HelsinkiFarkut: MonkiKengät: Ecco

 

 

Lue myös:Negatiivisuus on välttämätöntäKun stressi muuttu uupumukseksiVuoden teema

 

  

hyvinvointi mieli syvallista
Kommentit (7)
 1. <3

  Mä luulen että meillä tulee aina olemaan toiveita itsestämme mutta kaikkein tärkeintä on hyväksyä itsemme tällaisena kuin olemme ja pyrkiä kehittymään armollisesti paremmiksi. :)

  Olet upea, kuten aina!

  1. Kiitos Saranda! Osaat aina pukea asiat niin lempeästi. Sun energia tarttuu tänne aina <3

 2. Vitsi olisin niin halunnut itsekin osallistua tälle kurssille, mutta en saanut mitenkään järjestymään aikatauluihin. Toivottavasti vielä joku päivä! On varmasti ollut antoisaa. Ihanat kuvat nämäkin! <3

  1. Suosittelen vahvasti! Syksyllä tulee uusi kurssi ja kelasin itsekin osallistua jatkossa Pilotsin muille workshopeille 🙂 Ja kiitos <3

  2. Rosa Nenonen
   22.5.2017, 07:31

   Hei Mari! Kiitos kiinnostuksestasi! Kurssi sai valtavan hyvää palautetta, joten järjestämme sen varmasti uudelleen syksyllä. Voit seurata meitä Facessa tai Instassa Pilots Helsinki tai liittyä meidän postituslistalla pilotshelsinki.com niin saat ensimmäisenä tiedon uusista kursseista. Inspiroivaa kevättä sinulle! T.Rosa/ Pilots

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *